Ludwigs Discobar

Contactgegevens Ludwigs Discobar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ludwigs Discobar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ludwigs Discobar

Regio (region): Wichelen (Schellebelle), België

Adres (address): Bruinbekestraat 1,9260, België

Telefoon (phone): 09 369 18 10 09 369 18 10

Fax (fax): 09 366 07 07 09 366 07 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ludwigs Discobar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ludwigs Discobar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ludwigs Discobar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ludwigs Discobar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ludwigs Discobar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ludwigs Discobar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ludwigs Discobar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ludwigs Discobar
Products information Ludwigs Discobar

BTW identificatienummer (tax): BE03372222900
Ondernemingsnummer: 9232055664
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ludwigs Discobar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ludwigs Discobar
(Get full report from official database of BE for Ludwigs Discobar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ludwigs Discobar
Addition kinds of activities for Ludwigs Discobar

289300. Drukinkt | Printing ink
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
33550301. Extrusion ingot, aluminium: gemaakt in rollend molen | Extrusion ingot, aluminum: made in rolling mills
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
59470000. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop

Werken bij Ludwigs Discobar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ludwigs Discobar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ludwigs Discobar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ludwigs Discobar. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van Ludwigs Discobar in sociale netwerken
Look for responds of Ludwigs Discobar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ludwigs Discobar. Laat een reactie achter voor Ludwigs Discobar. Ludwigs Discobar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ludwigs Discobar. Leave a respond for Ludwigs Discobar. Ludwigs Discobar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ludwigs Discobar op de google maps. Adres en contacten Ludwigs Discobar
Location of Ludwigs Discobar on the google maps. Address and contacts of Ludwigs Discobar

Andere gerelateerde bedrijven als come Ludwigs Discobar Ludwigs Discobar: INTERPNEU P BOONEN SPRL | Hoogstraten Consultancy | Baert NV | Abopack NV | Typhoon Industriële Ventilatie N.V.

Other related companies as Ludwigs Discobar: INTERPNEU P BOONEN SPRL | Hoogstraten Consultancy | Baert NV | Abopack NV | Typhoon Industriële Ventilatie N.V.

Ludwigs Discobar is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Wichelen (Schellebelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Ludwigs Discobar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03372222900. Het bedrijf Ludwigs Discobar bevindt zich op het adres: Bruinbekestraat 1,9260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ludwigs Discobar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ludwigs Discobar is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ludwigs Discobar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ludwigs Discobar, openstaande posities, locatie van Ludwigs Discobar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ludwigs Discobar is a company, that was registered 2014 in Wichelen (Schellebelle) region, Belgium. Full name of company is Ludwigs Discobar, company assigned to the tax number BE03372222900. The company Ludwigs Discobar is located at the address: Bruinbekestraat 1,9260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ludwigs Discobar were not found.
The main activity of Ludwigs Discobar is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ludwigs Discobar is not available. You also can look at reviews of Ludwigs Discobar, open positions, location of Ludwigs Discobar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ludwigs Discobar, Wichelen (Schellebelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ludwigs Discobar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ludwigs Discobar, Wichelen (Schellebelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ludwigs Discobar, employees, financial statistics.