Dune, it's a World of Music SPRL

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Dune, it's a World of Music SPRL
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Dune, it's a World of Music SPRL

Contactgegevens Dune, it's a World of Music SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dune, it's a World of Music SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dune, it's a World of Music SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Boulevard d'Avroy 72A,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 56 54 04 223 56 54

Fax (fax): 04 223 56 76 04 223 56 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dune, it's a World of Music SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dune, it's a World of Music SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dune, it's a World of Music SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dune, it's a World of Music SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dune, it's a World of Music SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dune, it's a World of Music SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dune, it's a World of Music SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dune, it's a World of Music SPRL
Products information Dune, it's a World of Music SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06542602539
Ondernemingsnummer: 7479461669
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dune, it's a World of Music SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dune, it's a World of Music SPRL
(Get full report from official database of BE for Dune, it's a World of Music SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dune, it's a World of Music SPRL
Addition kinds of activities for Dune, it's a World of Music SPRL

203301. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
382600. Analytische instrumenten | Analytical instruments
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
26310502. Stencil board | Stencil board
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij Dune, it's a World of Music SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dune, it's a World of Music SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dune, it's a World of Music SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dune, it's a World of Music SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van Dune, it's a World of Music SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dune, it's a World of Music SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dune, it's a World of Music SPRL. Laat een reactie achter voor Dune, it's a World of Music SPRL. Dune, it's a World of Music SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dune, it's a World of Music SPRL. Leave a respond for Dune, it's a World of Music SPRL. Dune, it's a World of Music SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dune, it's a World of Music SPRL op de google maps. Adres en contacten Dune, it's a World of Music SPRL
Location of Dune, it's a World of Music SPRL on the google maps. Address and contacts of Dune, it's a World of Music SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dune, it's a World of Music SPRL Dune, it's a World of Music SPRL: E.C.L.G | GARDEN SIDES (COMPTOIR 4 AS) | DECORAD | Renold Continental Limited | Advantec N.V.

Other related companies as Dune, it's a World of Music SPRL: E.C.L.G | GARDEN SIDES (COMPTOIR 4 AS) | DECORAD | Renold Continental Limited | Advantec N.V.

Dune, it's a World of Music SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Dune, it's a World of Music SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06542602539. Het bedrijf Dune, it's a World of Music SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard d'Avroy 72A,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dune, it's a World of Music SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dune, it's a World of Music SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dune, it's a World of Music SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dune, it's a World of Music SPRL, openstaande posities, locatie van Dune, it's a World of Music SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dune, it's a World of Music SPRL is a company, that was registered 1999 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Dune, it's a World of Music SPRL, company assigned to the tax number BE06542602539. The company Dune, it's a World of Music SPRL is located at the address: Boulevard d'Avroy 72A,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dune, it's a World of Music SPRL were not found.
The main activity of Dune, it's a World of Music SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dune, it's a World of Music SPRL is not available. You also can look at reviews of Dune, it's a World of Music SPRL, open positions, location of Dune, it's a World of Music SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dune, it's a World of Music SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dune, it's a World of Music SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dune, it's a World of Music SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dune, it's a World of Music SPRL, employees, financial statistics.