CB & BBS SPRL

Contactgegevens CB & BBS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CB & BBS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CB & BBS SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Lentestraat 18,1050, België

Telefoon (phone): 02 534 38 30 02 534 38 30

Fax (fax): 02 537 67 06 02 537 67 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CB & BBS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CB & BBS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CB & BBS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CB & BBS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CB & BBS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CB & BBS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CB & BBS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CB & BBS SPRL
Products information CB & BBS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08669830322
Ondernemingsnummer: 9352905273
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CB & BBS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CB & BBS SPRL
(Get full report from official database of BE for CB & BBS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CB & BBS SPRL
Addition kinds of activities for CB & BBS SPRL

204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
51120402. Gegevensverwerking benodigdheden | Data processing supplies
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
94510402. Administratie van veteranen, staatsregering | Administration of veterans' affairs, state government

Werken bij CB & BBS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CB & BBS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CB & BBS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CB & BBS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van CB & BBS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CB & BBS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CB & BBS SPRL. Laat een reactie achter voor CB & BBS SPRL. CB & BBS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CB & BBS SPRL. Leave a respond for CB & BBS SPRL. CB & BBS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CB & BBS SPRL op de google maps. Adres en contacten CB & BBS SPRL
Location of CB & BBS SPRL on the google maps. Address and contacts of CB & BBS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CB & BBS SPRL CB & BBS SPRL: M & M Publishing BVBA | DI GREGORIO & FILS ETS | CMFT ASBL | Amcal BVBA | Toyota T.M.M.E.

Other related companies as CB & BBS SPRL: M & M Publishing BVBA | DI GREGORIO & FILS ETS | CMFT ASBL | Amcal BVBA | Toyota T.M.M.E.

CB & BBS SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is CB & BBS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08669830322. Het bedrijf CB & BBS SPRL bevindt zich op het adres: Lentestraat 18,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CB & BBS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CB & BBS SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CB & BBS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CB & BBS SPRL, openstaande posities, locatie van CB & BBS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CB & BBS SPRL is a company, that was registered 2002 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is CB & BBS SPRL, company assigned to the tax number BE08669830322. The company CB & BBS SPRL is located at the address: Lentestraat 18,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CB & BBS SPRL were not found.
The main activity of CB & BBS SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CB & BBS SPRL is not available. You also can look at reviews of CB & BBS SPRL, open positions, location of CB & BBS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CB & BBS SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CB & BBS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CB & BBS SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CB & BBS SPRL, employees, financial statistics.