Bekafun Verhuur

Contactgegevens Bekafun Verhuur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bekafun Verhuur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bekafun Verhuur

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Heilig-Hartstraat 23,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 28 30 051 31 28 30

Fax (fax): 051 31 28 56 051 31 28 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bekafun Verhuur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bekafun Verhuur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bekafun Verhuur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bekafun Verhuur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bekafun Verhuur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bekafun Verhuur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bekafun Verhuur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bekafun Verhuur
Products information Bekafun Verhuur

BTW identificatienummer (tax): BE07006500244
Ondernemingsnummer: 8419067382
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bekafun Verhuur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bekafun Verhuur
(Get full report from official database of BE for Bekafun Verhuur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bekafun Verhuur
Addition kinds of activities for Bekafun Verhuur

964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
35929901. carburateurs | Carburetors
37140409. Wissers, voorruit, motorvoertuig | Wipers, windshield, motor vehicle
39310115. Orgaanonderdelen en materialen | Organ parts and materials
50840302. Papier productie machines | Paper manufacturing machinery
59999917. Politie leveringen winkels | Police supply stores
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij Bekafun Verhuur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bekafun Verhuur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bekafun Verhuur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bekafun Verhuur. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van Bekafun Verhuur in sociale netwerken
Look for responds of Bekafun Verhuur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bekafun Verhuur. Laat een reactie achter voor Bekafun Verhuur. Bekafun Verhuur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bekafun Verhuur. Leave a respond for Bekafun Verhuur. Bekafun Verhuur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bekafun Verhuur op de google maps. Adres en contacten Bekafun Verhuur
Location of Bekafun Verhuur on the google maps. Address and contacts of Bekafun Verhuur

Andere gerelateerde bedrijven als come Bekafun Verhuur Bekafun Verhuur: Creacom BVBA | Ediac NV | Institut Superieur Européen Charles Peguy de Tourisme Gestion Hôtelière & Création d'Evénements | COIFFURE ALTA MODA | Patigny SA

Other related companies as Bekafun Verhuur: Creacom BVBA | Ediac NV | Institut Superieur Européen Charles Peguy de Tourisme Gestion Hôtelière & Création d'Evénements | COIFFURE ALTA MODA | Patigny SA

Bekafun Verhuur is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Bekafun Verhuur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07006500244. Het bedrijf Bekafun Verhuur bevindt zich op het adres: Heilig-Hartstraat 23,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bekafun Verhuur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bekafun Verhuur is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bekafun Verhuur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bekafun Verhuur, openstaande posities, locatie van Bekafun Verhuur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bekafun Verhuur is a company, that was registered 1999 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Bekafun Verhuur, company assigned to the tax number BE07006500244. The company Bekafun Verhuur is located at the address: Heilig-Hartstraat 23,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bekafun Verhuur were not found.
The main activity of Bekafun Verhuur is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bekafun Verhuur is not available. You also can look at reviews of Bekafun Verhuur, open positions, location of Bekafun Verhuur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bekafun Verhuur, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bekafun Verhuur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bekafun Verhuur, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bekafun Verhuur, employees, financial statistics.