ART Confusion Special Effects

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • ART Confusion Special Effects
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • ART Confusion Special Effects

Contactgegevens ART Confusion Special Effects: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART Confusion Special Effects: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART Confusion Special Effects

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 6,2550, België

Telefoon (phone): 03 411 28 75 03 411 28 75

Fax (fax): +32 (63) 500-98-61 +32 (63) 500-98-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART Confusion Special Effects: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART Confusion Special Effects"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART Confusion Special Effects"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART Confusion Special Effects, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART Confusion Special Effects. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART Confusion Special Effects, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART Confusion Special Effects. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART Confusion Special Effects
Products information ART Confusion Special Effects

BTW identificatienummer (tax): BE03648803710
Ondernemingsnummer: 8268280029
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ART Confusion Special Effects zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART Confusion Special Effects
(Get full report from official database of BE for ART Confusion Special Effects)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART Confusion Special Effects
Addition kinds of activities for ART Confusion Special Effects

30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
37140122. Radiatoren en radiator schalen en kernen, motorvoertuig | Radiators and radiator shells and cores, motor vehicle
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij ART Confusion Special Effects: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART Confusion Special Effects: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART Confusion Special Effects. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART Confusion Special Effects. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van ART Confusion Special Effects in sociale netwerken
Look for responds of ART Confusion Special Effects in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART Confusion Special Effects. Laat een reactie achter voor ART Confusion Special Effects. ART Confusion Special Effects bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART Confusion Special Effects. Leave a respond for ART Confusion Special Effects. ART Confusion Special Effects on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART Confusion Special Effects op de google maps. Adres en contacten ART Confusion Special Effects
Location of ART Confusion Special Effects on the google maps. Address and contacts of ART Confusion Special Effects

Andere gerelateerde bedrijven als come ART Confusion Special Effects ART Confusion Special Effects: VAN NUFFEL M (ENTREPRISE) | DELHAYE | Deltasound | ROUZEEUW CH SPRL | GEELWEB.COM

Other related companies as ART Confusion Special Effects: VAN NUFFEL M (ENTREPRISE) | DELHAYE | Deltasound | ROUZEEUW CH SPRL | GEELWEB.COM

ART Confusion Special Effects is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is ART Confusion Special Effects, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648803710. Het bedrijf ART Confusion Special Effects bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 6,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ART Confusion Special Effects zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ART Confusion Special Effects is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART Confusion Special Effects is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART Confusion Special Effects, openstaande posities, locatie van ART Confusion Special Effects op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ART Confusion Special Effects is a company, that was registered 2009 in Kontich region, Belgium. Full name of company is ART Confusion Special Effects, company assigned to the tax number BE03648803710. The company ART Confusion Special Effects is located at the address: Koningin Astridlaan 6,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ART Confusion Special Effects were not found.
The main activity of ART Confusion Special Effects is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ART Confusion Special Effects is not available. You also can look at reviews of ART Confusion Special Effects, open positions, location of ART Confusion Special Effects on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART Confusion Special Effects, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART Confusion Special Effects, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART Confusion Special Effects, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART Confusion Special Effects, employees, financial statistics.