Ampli-Sonor Libramont

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Ampli-Sonor Libramont
Private companiesFood and Kindred Products • Ampli-Sonor Libramont

Contactgegevens Ampli-Sonor Libramont: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ampli-Sonor Libramont: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ampli-Sonor Libramont

Regio (region): Libramont-Chevigny (Recogne), België

Adres (address): Rue de Saint-Hubert 58,6800, België

Telefoon (phone): 061 22 26 74 061 22 26 74

Fax (fax): 061 22 52 66 061 22 52 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ampli-Sonor Libramont: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ampli-Sonor Libramont"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ampli-Sonor Libramont"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ampli-Sonor Libramont, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ampli-Sonor Libramont. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ampli-Sonor Libramont, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ampli-Sonor Libramont. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ampli-Sonor Libramont
Products information Ampli-Sonor Libramont

BTW identificatienummer (tax): BE02571044921
Ondernemingsnummer: 5445892333
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ampli-Sonor Libramont zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ampli-Sonor Libramont
(Get full report from official database of BE for Ampli-Sonor Libramont)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ampli-Sonor Libramont
Addition kinds of activities for Ampli-Sonor Libramont

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
26550206. Containers, vloeibare strakke vezel: uit aangekocht materiaal | Containers, liquid tight fiber: from purchased material
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
76992400. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services

Werken bij Ampli-Sonor Libramont: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ampli-Sonor Libramont: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ampli-Sonor Libramont. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ampli-Sonor Libramont. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van Ampli-Sonor Libramont in sociale netwerken
Look for responds of Ampli-Sonor Libramont in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ampli-Sonor Libramont. Laat een reactie achter voor Ampli-Sonor Libramont. Ampli-Sonor Libramont bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ampli-Sonor Libramont. Leave a respond for Ampli-Sonor Libramont. Ampli-Sonor Libramont on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ampli-Sonor Libramont op de google maps. Adres en contacten Ampli-Sonor Libramont
Location of Ampli-Sonor Libramont on the google maps. Address and contacts of Ampli-Sonor Libramont

Andere gerelateerde bedrijven als come Ampli-Sonor Libramont Ampli-Sonor Libramont: Leonidas | Engels Renovatiewerken | Belgofrit SPRL | BTS Consult | A.M.O.-Bihl NV

Other related companies as Ampli-Sonor Libramont: Leonidas | Engels Renovatiewerken | Belgofrit SPRL | BTS Consult | A.M.O.-Bihl NV

Ampli-Sonor Libramont is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Libramont-Chevigny (Recogne), België. De volledige naam van het bedrijf is Ampli-Sonor Libramont, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02571044921. Het bedrijf Ampli-Sonor Libramont bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Hubert 58,6800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ampli-Sonor Libramont zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ampli-Sonor Libramont is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ampli-Sonor Libramont is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ampli-Sonor Libramont, openstaande posities, locatie van Ampli-Sonor Libramont op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ampli-Sonor Libramont is a company, that was registered 2014 in Libramont-Chevigny (Recogne) region, Belgium. Full name of company is Ampli-Sonor Libramont, company assigned to the tax number BE02571044921. The company Ampli-Sonor Libramont is located at the address: Rue de Saint-Hubert 58,6800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ampli-Sonor Libramont were not found.
The main activity of Ampli-Sonor Libramont is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ampli-Sonor Libramont is not available. You also can look at reviews of Ampli-Sonor Libramont, open positions, location of Ampli-Sonor Libramont on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ampli-Sonor Libramont, Libramont-Chevigny (Recogne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ampli-Sonor Libramont, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ampli-Sonor Libramont, Libramont-Chevigny (Recogne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ampli-Sonor Libramont, employees, financial statistics.