A.C.V.R. BVBA

Contactgegevens A.C.V.R. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.V.R. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.V.R. BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Scheldestraat 91-93,2000, België

Telefoon (phone): 03 237 36 88 03 237 36 88

Fax (fax): 03 238 66 87 03 238 66 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.V.R. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.V.R. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.V.R. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.V.R. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.V.R. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.V.R. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.V.R. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.V.R. BVBA
Products information A.C.V.R. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03697692871
Ondernemingsnummer: 2377960205
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.C.V.R. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.V.R. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.C.V.R. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.V.R. BVBA
Addition kinds of activities for A.C.V.R. BVBA

178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
729906. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
20539907. Pies, bakkerij; | Pies, bakery; frozen
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
39490201. Aard, kunstmatig: vissen | Bait, artificial: fishing
50880104. Navigatieapparatuur en benodigdheden | Navigation equipment and supplies

Werken bij A.C.V.R. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.V.R. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.V.R. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.V.R. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van A.C.V.R. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.V.R. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.V.R. BVBA. Laat een reactie achter voor A.C.V.R. BVBA. A.C.V.R. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.V.R. BVBA. Leave a respond for A.C.V.R. BVBA. A.C.V.R. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.V.R. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.C.V.R. BVBA
Location of A.C.V.R. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.C.V.R. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.V.R. BVBA A.C.V.R. BVBA: BUREAU NOEL | Jorissen bvba | CONVOI BELGIUM NV | Michel Creteur S.P.R.L. | PHILIPPO'S MINERALENFABR NV

Other related companies as A.C.V.R. BVBA: BUREAU NOEL | Jorissen bvba | CONVOI BELGIUM NV | Michel Creteur S.P.R.L. | PHILIPPO'S MINERALENFABR NV

A.C.V.R. BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.V.R. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03697692871. Het bedrijf A.C.V.R. BVBA bevindt zich op het adres: Scheldestraat 91-93,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.C.V.R. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.V.R. BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.V.R. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.V.R. BVBA, openstaande posities, locatie van A.C.V.R. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.V.R. BVBA is a company, that was registered 1999 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A.C.V.R. BVBA, company assigned to the tax number BE03697692871. The company A.C.V.R. BVBA is located at the address: Scheldestraat 91-93,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.C.V.R. BVBA were not found.
The main activity of A.C.V.R. BVBA is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.V.R. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.C.V.R. BVBA, open positions, location of A.C.V.R. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.V.R. BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.V.R. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.V.R. BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.V.R. BVBA, employees, financial statistics.