EVE ELECTRONICS

Contactgegevens EVE ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVE ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVE ELECTRONICS

Regio (region): Boechout (Vremde), België

Adres (address): Vremdesesteenweg 259,2531, België

Telefoon (phone): 03 455 11 88 03 455 11 88

Fax (fax): 03 455 11 88 03 455 11 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVE ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVE ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVE ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVE ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVE ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVE ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVE ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVE ELECTRONICS
Products information EVE ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE08677520751
Ondernemingsnummer: 4785888671
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in EVE ELECTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVE ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for EVE ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVE ELECTRONICS
Addition kinds of activities for EVE ELECTRONICS

214199. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
249301. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
01820104. Rabarber, gegroeid onder dekking | Rhubarb, grown under cover
07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij EVE ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVE ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVE ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVE ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van EVE ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of EVE ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVE ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor EVE ELECTRONICS. EVE ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVE ELECTRONICS. Leave a respond for EVE ELECTRONICS. EVE ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVE ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten EVE ELECTRONICS
Location of EVE ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of EVE ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come EVE ELECTRONICS EVE ELECTRONICS: DE SUTTER ELECTRONICS NV | POIDS LOURDS HAINAUT SA | SGS BIOPHARMA SA | Gielen & Fils | Jans-JRS Co N.V.

Other related companies as EVE ELECTRONICS: DE SUTTER ELECTRONICS NV | POIDS LOURDS HAINAUT SA | SGS BIOPHARMA SA | Gielen & Fils | Jans-JRS Co N.V.

EVE ELECTRONICS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Boechout (Vremde), België. De volledige naam van het bedrijf is EVE ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08677520751. Het bedrijf EVE ELECTRONICS bevindt zich op het adres: Vremdesesteenweg 259,2531. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EVE ELECTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVE ELECTRONICS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVE ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVE ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van EVE ELECTRONICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EVE ELECTRONICS is a company, that was registered 1990 in Boechout (Vremde) region, Belgium. Full name of company is EVE ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE08677520751. The company EVE ELECTRONICS is located at the address: Vremdesesteenweg 259,2531. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EVE ELECTRONICS were not found.
The main activity of EVE ELECTRONICS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EVE ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of EVE ELECTRONICS, open positions, location of EVE ELECTRONICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVE ELECTRONICS, Boechout (Vremde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVE ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVE ELECTRONICS, Boechout (Vremde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVE ELECTRONICS, employees, financial statistics.