Acoustic Technics Devogele BVBA

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Acoustic Technics Devogele BVBA
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Acoustic Technics Devogele BVBA

Contactgegevens Acoustic Technics Devogele BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acoustic Technics Devogele BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acoustic Technics Devogele BVBA

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Mellestraat 373,8501, België

Telefoon (phone): 056 35 06 92 056 35 06 92

Fax (fax): 056 35 26 12 056 35 26 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acoustic Technics Devogele BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acoustic Technics Devogele BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acoustic Technics Devogele BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acoustic Technics Devogele BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acoustic Technics Devogele BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acoustic Technics Devogele BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acoustic Technics Devogele BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acoustic Technics Devogele BVBA
Products information Acoustic Technics Devogele BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09331756591
Ondernemingsnummer: 9691833496
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Acoustic Technics Devogele BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acoustic Technics Devogele BVBA
(Get full report from official database of BE for Acoustic Technics Devogele BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acoustic Technics Devogele BVBA
Addition kinds of activities for Acoustic Technics Devogele BVBA

328104. Slate producten | Slate products
394902. Visserijapparatuur | Fishing equipment
509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
20110000. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
26749904. Mothproof zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Mothproof bags: made from purchased materials
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
51590403. Woltoppen | Wool tops
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center
80210104. Mondpatoloog | Oral pathologist

Werken bij Acoustic Technics Devogele BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acoustic Technics Devogele BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acoustic Technics Devogele BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acoustic Technics Devogele BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van Acoustic Technics Devogele BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Acoustic Technics Devogele BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acoustic Technics Devogele BVBA. Laat een reactie achter voor Acoustic Technics Devogele BVBA. Acoustic Technics Devogele BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acoustic Technics Devogele BVBA. Leave a respond for Acoustic Technics Devogele BVBA. Acoustic Technics Devogele BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acoustic Technics Devogele BVBA op de google maps. Adres en contacten Acoustic Technics Devogele BVBA
Location of Acoustic Technics Devogele BVBA on the google maps. Address and contacts of Acoustic Technics Devogele BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Acoustic Technics Devogele BVBA Acoustic Technics Devogele BVBA: Wauters Marc BVBA | Van Impe Constructies BVBA | PEETHULTRA TRANSPORT BVBA | Belgomalt S.A. | wuyts.nv

Other related companies as Acoustic Technics Devogele BVBA: Wauters Marc BVBA | Van Impe Constructies BVBA | PEETHULTRA TRANSPORT BVBA | Belgomalt S.A. | wuyts.nv

Acoustic Technics Devogele BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is Acoustic Technics Devogele BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09331756591. Het bedrijf Acoustic Technics Devogele BVBA bevindt zich op het adres: Mellestraat 373,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Acoustic Technics Devogele BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acoustic Technics Devogele BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acoustic Technics Devogele BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acoustic Technics Devogele BVBA, openstaande posities, locatie van Acoustic Technics Devogele BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acoustic Technics Devogele BVBA is a company, that was registered 1988 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is Acoustic Technics Devogele BVBA, company assigned to the tax number BE09331756591. The company Acoustic Technics Devogele BVBA is located at the address: Mellestraat 373,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Acoustic Technics Devogele BVBA were not found.
The main activity of Acoustic Technics Devogele BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Acoustic Technics Devogele BVBA is not available. You also can look at reviews of Acoustic Technics Devogele BVBA, open positions, location of Acoustic Technics Devogele BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acoustic Technics Devogele BVBA, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acoustic Technics Devogele BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acoustic Technics Devogele BVBA, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acoustic Technics Devogele BVBA, employees, financial statistics.