ACOUSTIC EQUIPMENT

Contactgegevens ACOUSTIC EQUIPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOUSTIC EQUIPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOUSTIC EQUIPMENT

Regio (region): Remicourt (Hodeige), België

Adres (address): Rue de Momalle 22,4351, België

Telefoon (phone): 019 54 46 64 019 54 46 64

Fax (fax): 019 54 46 64 019 54 46 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOUSTIC EQUIPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOUSTIC EQUIPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOUSTIC EQUIPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOUSTIC EQUIPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOUSTIC EQUIPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOUSTIC EQUIPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOUSTIC EQUIPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOUSTIC EQUIPMENT
Products information ACOUSTIC EQUIPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE02003326416
Ondernemingsnummer: 3161010742
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 561,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACOUSTIC EQUIPMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOUSTIC EQUIPMENT
(Get full report from official database of BE for ACOUSTIC EQUIPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOUSTIC EQUIPMENT
Addition kinds of activities for ACOUSTIC EQUIPMENT

4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
22210103. Dekbedden en dekbedden, kunstmatige vezels en zijden | Comforters and quilts, manmade fiber and silk
32979901. Alumina gesmolten vuurvaste materialen | Alumina fused refractories
38290601. Tariefregisters, voor straatauto's, bussen, enz. | Fare registers, for street cars, buses, etc.
51691201. alcoholen | Alcohols
57120200. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij ACOUSTIC EQUIPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOUSTIC EQUIPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOUSTIC EQUIPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOUSTIC EQUIPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van ACOUSTIC EQUIPMENT in sociale netwerken
Look for responds of ACOUSTIC EQUIPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOUSTIC EQUIPMENT. Laat een reactie achter voor ACOUSTIC EQUIPMENT. ACOUSTIC EQUIPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOUSTIC EQUIPMENT. Leave a respond for ACOUSTIC EQUIPMENT. ACOUSTIC EQUIPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOUSTIC EQUIPMENT op de google maps. Adres en contacten ACOUSTIC EQUIPMENT
Location of ACOUSTIC EQUIPMENT on the google maps. Address and contacts of ACOUSTIC EQUIPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOUSTIC EQUIPMENT ACOUSTIC EQUIPMENT: STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES | Euro-Cabin NV | THE TEA HOUSE | InstantFactory n.v. | support

Other related companies as ACOUSTIC EQUIPMENT: STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES | Euro-Cabin NV | THE TEA HOUSE | InstantFactory n.v. | support

ACOUSTIC EQUIPMENT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Remicourt (Hodeige), België. De volledige naam van het bedrijf is ACOUSTIC EQUIPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02003326416. Het bedrijf ACOUSTIC EQUIPMENT bevindt zich op het adres: Rue de Momalle 22,4351. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 561,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACOUSTIC EQUIPMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACOUSTIC EQUIPMENT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOUSTIC EQUIPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOUSTIC EQUIPMENT, openstaande posities, locatie van ACOUSTIC EQUIPMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACOUSTIC EQUIPMENT is a company, that was registered 2012 in Remicourt (Hodeige) region, Belgium. Full name of company is ACOUSTIC EQUIPMENT, company assigned to the tax number BE02003326416. The company ACOUSTIC EQUIPMENT is located at the address: Rue de Momalle 22,4351. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 561,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACOUSTIC EQUIPMENT were not found.
The main activity of ACOUSTIC EQUIPMENT is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOUSTIC EQUIPMENT is not available. You also can look at reviews of ACOUSTIC EQUIPMENT, open positions, location of ACOUSTIC EQUIPMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOUSTIC EQUIPMENT, Remicourt (Hodeige): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOUSTIC EQUIPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOUSTIC EQUIPMENT, Remicourt (Hodeige): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOUSTIC EQUIPMENT, employees, financial statistics.