Ambachtelijke Bereidingen Wildiers

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Ambachtelijke Bereidingen Wildiers
Private companiesTextile Mill Products • Ambachtelijke Bereidingen Wildiers

Contactgegevens Ambachtelijke Bereidingen Wildiers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambachtelijke Bereidingen Wildiers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambachtelijke Bereidingen Wildiers

Regio (region): Haacht (Wespelaar), België

Adres (address): Donkstraat 63,3150, België

Telefoon (phone): 016 60 64 74 016 60 64 74

Fax (fax): 016 60 64 45 016 60 64 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambachtelijke Bereidingen Wildiers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambachtelijke Bereidingen Wildiers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambachtelijke Bereidingen Wildiers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambachtelijke Bereidingen Wildiers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambachtelijke Bereidingen Wildiers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambachtelijke Bereidingen Wildiers
Products information Ambachtelijke Bereidingen Wildiers

BTW identificatienummer (tax): BE08629180908
Ondernemingsnummer: 7778564453
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ambachtelijke Bereidingen Wildiers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambachtelijke Bereidingen Wildiers
(Get full report from official database of BE for Ambachtelijke Bereidingen Wildiers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambachtelijke Bereidingen Wildiers
Addition kinds of activities for Ambachtelijke Bereidingen Wildiers

17110000. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
35520301. Bleekmachines, textiel | Bleaching machinery, textile
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games

Werken bij Ambachtelijke Bereidingen Wildiers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambachtelijke Bereidingen Wildiers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambachtelijke Bereidingen Wildiers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambachtelijke Bereidingen Wildiers. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES LAARNE - DESTELBERGEN - HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Ambachtelijke Bereidingen Wildiers in sociale netwerken
Look for responds of Ambachtelijke Bereidingen Wildiers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambachtelijke Bereidingen Wildiers. Laat een reactie achter voor Ambachtelijke Bereidingen Wildiers. Ambachtelijke Bereidingen Wildiers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambachtelijke Bereidingen Wildiers. Leave a respond for Ambachtelijke Bereidingen Wildiers. Ambachtelijke Bereidingen Wildiers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambachtelijke Bereidingen Wildiers op de google maps. Adres en contacten Ambachtelijke Bereidingen Wildiers
Location of Ambachtelijke Bereidingen Wildiers on the google maps. Address and contacts of Ambachtelijke Bereidingen Wildiers

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambachtelijke Bereidingen Wildiers Ambachtelijke Bereidingen Wildiers: VERZEKERINGSKANTOOR VAN DER BORGHT | BOUWKRONIEK NV | Mariën | Wares BVBA | ROVA BVBA

Other related companies as Ambachtelijke Bereidingen Wildiers: VERZEKERINGSKANTOOR VAN DER BORGHT | BOUWKRONIEK NV | Mariën | Wares BVBA | ROVA BVBA

Ambachtelijke Bereidingen Wildiers is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Haacht (Wespelaar), België. De volledige naam van het bedrijf is Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08629180908. Het bedrijf Ambachtelijke Bereidingen Wildiers bevindt zich op het adres: Donkstraat 63,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ambachtelijke Bereidingen Wildiers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambachtelijke Bereidingen Wildiers is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambachtelijke Bereidingen Wildiers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, openstaande posities, locatie van Ambachtelijke Bereidingen Wildiers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ambachtelijke Bereidingen Wildiers is a company, that was registered 2000 in Haacht (Wespelaar) region, Belgium. Full name of company is Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, company assigned to the tax number BE08629180908. The company Ambachtelijke Bereidingen Wildiers is located at the address: Donkstraat 63,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ambachtelijke Bereidingen Wildiers were not found.
The main activity of Ambachtelijke Bereidingen Wildiers is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambachtelijke Bereidingen Wildiers is not available. You also can look at reviews of Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, open positions, location of Ambachtelijke Bereidingen Wildiers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, Haacht (Wespelaar): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, Haacht (Wespelaar): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, employees, financial statistics.