M.P.I. Capelderij VZW

Contactgegevens M.P.I. Capelderij VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.P.I. Capelderij VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.P.I. Capelderij VZW

Regio (region): Buggenhout, België

Adres (address): Vekenstraat 1,9255, België

Telefoon (phone): 052 25 04 80 052 25 04 80

Fax (fax): +32 (56) 800-53-98 +32 (56) 800-53-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.P.I. Capelderij VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.P.I. Capelderij VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.P.I. Capelderij VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.P.I. Capelderij VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.P.I. Capelderij VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.P.I. Capelderij VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.P.I. Capelderij VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.P.I. Capelderij VZW
Products information M.P.I. Capelderij VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07338012695
Ondernemingsnummer: 5690887451
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in M.P.I. Capelderij VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.P.I. Capelderij VZW
(Get full report from official database of BE for M.P.I. Capelderij VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.P.I. Capelderij VZW
Addition kinds of activities for M.P.I. Capelderij VZW

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
323101. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
38210121. Pipetten, hemocytometer | Pipettes, hemocytometer
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
51490102. Margarine | Margarine
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives

Werken bij M.P.I. Capelderij VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.P.I. Capelderij VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.P.I. Capelderij VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.P.I. Capelderij VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van M.P.I. Capelderij VZW in sociale netwerken
Look for responds of M.P.I. Capelderij VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.P.I. Capelderij VZW. Laat een reactie achter voor M.P.I. Capelderij VZW. M.P.I. Capelderij VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.P.I. Capelderij VZW. Leave a respond for M.P.I. Capelderij VZW. M.P.I. Capelderij VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.P.I. Capelderij VZW op de google maps. Adres en contacten M.P.I. Capelderij VZW
Location of M.P.I. Capelderij VZW on the google maps. Address and contacts of M.P.I. Capelderij VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come M.P.I. Capelderij VZW M.P.I. Capelderij VZW: Weyns R | Metallo Chimique International NV | Huberty J-M | Weygers Afwerkingsbedrijf NV | Taveirne P

Other related companies as M.P.I. Capelderij VZW: Weyns R | Metallo Chimique International NV | Huberty J-M | Weygers Afwerkingsbedrijf NV | Taveirne P

M.P.I. Capelderij VZW is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Buggenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is M.P.I. Capelderij VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07338012695. Het bedrijf M.P.I. Capelderij VZW bevindt zich op het adres: Vekenstraat 1,9255. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in M.P.I. Capelderij VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.P.I. Capelderij VZW is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.P.I. Capelderij VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.P.I. Capelderij VZW, openstaande posities, locatie van M.P.I. Capelderij VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.P.I. Capelderij VZW is a company, that was registered 2008 in Buggenhout region, Belgium. Full name of company is M.P.I. Capelderij VZW, company assigned to the tax number BE07338012695. The company M.P.I. Capelderij VZW is located at the address: Vekenstraat 1,9255. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in M.P.I. Capelderij VZW were not found.
The main activity of M.P.I. Capelderij VZW is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M.P.I. Capelderij VZW is not available. You also can look at reviews of M.P.I. Capelderij VZW, open positions, location of M.P.I. Capelderij VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.P.I. Capelderij VZW, Buggenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.P.I. Capelderij VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.P.I. Capelderij VZW, Buggenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.P.I. Capelderij VZW, employees, financial statistics.