Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW

Contactgegevens Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Arthur Goemaerelei 66,2018, België

Telefoon (phone): 03 216 29 90 03 216 29 90

Fax (fax): 03 248 14 42 03 248 14 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW
Products information Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08778320312
Ondernemingsnummer: 4068206787
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW
(Get full report from official database of BE for Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW
Addition kinds of activities for Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW

344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
951201. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies
17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
24930202. Spaanplaat, kunststof gelamineerd | Particleboard, plastic laminated
32720316. Stappen, prefab beton | Steps, prefabricated concrete
42120101. Diervervoer | Animal transport
50469902. Muntentellers | Coin counters
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
72990603. Genealogische onderzoeksdienst | Genealogical investigation service

Werken bij Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW in sociale netwerken
Look for responds of Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW. Laat een reactie achter voor Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW. Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW. Leave a respond for Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW. Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW op de google maps. Adres en contacten Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW
Location of Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW on the google maps. Address and contacts of Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW: Van Kerrebroeck BVBA | BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR | Optiek Jo Dirickx NV | ALINEA INTERIEURARCHITEKT NV | Euro-Tapis N.V.

Other related companies as Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW: Van Kerrebroeck BVBA | BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR | Optiek Jo Dirickx NV | ALINEA INTERIEURARCHITEKT NV | Euro-Tapis N.V.

Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08778320312. Het bedrijf Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW bevindt zich op het adres: Arthur Goemaerelei 66,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, openstaande posities, locatie van Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW is a company, that was registered 1997 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, company assigned to the tax number BE08778320312. The company Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW is located at the address: Arthur Goemaerelei 66,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW were not found.
The main activity of Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW is not available. You also can look at reviews of Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, open positions, location of Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Katholieke Vereniging Gehandicapten VZW, employees, financial statistics.