DE VLIJTIGE BIEKES

Contactgegevens DE VLIJTIGE BIEKES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VLIJTIGE BIEKES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VLIJTIGE BIEKES

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Slagmolenstraat,3800, België

Telefoon (phone): 011 67 27 00 011 67 27 00

Fax (fax): +32 (12) 902-47-79 +32 (12) 902-47-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VLIJTIGE BIEKES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VLIJTIGE BIEKES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VLIJTIGE BIEKES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VLIJTIGE BIEKES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VLIJTIGE BIEKES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VLIJTIGE BIEKES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VLIJTIGE BIEKES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VLIJTIGE BIEKES
Products information DE VLIJTIGE BIEKES

BTW identificatienummer (tax): BE02837463378
Ondernemingsnummer: 4088531494
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DE VLIJTIGE BIEKES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VLIJTIGE BIEKES
(Get full report from official database of BE for DE VLIJTIGE BIEKES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VLIJTIGE BIEKES
Addition kinds of activities for DE VLIJTIGE BIEKES

4013. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
34790217. Parkerizing | Parkerizing
50659905. Radar detectoren | Radar detectors

Werken bij DE VLIJTIGE BIEKES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VLIJTIGE BIEKES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VLIJTIGE BIEKES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VLIJTIGE BIEKES. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Technische medewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

Zoek naar antwoorden van DE VLIJTIGE BIEKES in sociale netwerken
Look for responds of DE VLIJTIGE BIEKES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VLIJTIGE BIEKES. Laat een reactie achter voor DE VLIJTIGE BIEKES. DE VLIJTIGE BIEKES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VLIJTIGE BIEKES. Leave a respond for DE VLIJTIGE BIEKES. DE VLIJTIGE BIEKES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VLIJTIGE BIEKES op de google maps. Adres en contacten DE VLIJTIGE BIEKES
Location of DE VLIJTIGE BIEKES on the google maps. Address and contacts of DE VLIJTIGE BIEKES

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VLIJTIGE BIEKES DE VLIJTIGE BIEKES: Genevrois C | B.J.E. SPRL | TV Connections | Fourisol N.V. | DE AEDIS SPRL

Other related companies as DE VLIJTIGE BIEKES: Genevrois C | B.J.E. SPRL | TV Connections | Fourisol N.V. | DE AEDIS SPRL

DE VLIJTIGE BIEKES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VLIJTIGE BIEKES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02837463378. Het bedrijf DE VLIJTIGE BIEKES bevindt zich op het adres: Slagmolenstraat,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DE VLIJTIGE BIEKES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VLIJTIGE BIEKES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VLIJTIGE BIEKES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VLIJTIGE BIEKES, openstaande posities, locatie van DE VLIJTIGE BIEKES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE VLIJTIGE BIEKES is a company, that was registered 1992 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is DE VLIJTIGE BIEKES, company assigned to the tax number BE02837463378. The company DE VLIJTIGE BIEKES is located at the address: Slagmolenstraat,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DE VLIJTIGE BIEKES were not found.
The main activity of DE VLIJTIGE BIEKES is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VLIJTIGE BIEKES is not available. You also can look at reviews of DE VLIJTIGE BIEKES, open positions, location of DE VLIJTIGE BIEKES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VLIJTIGE BIEKES, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VLIJTIGE BIEKES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VLIJTIGE BIEKES, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VLIJTIGE BIEKES, employees, financial statistics.