BODSON sprl/HOEK LOOS

Particuliere bedrijvenBosbouw • BODSON sprl/HOEK LOOS
Private companiesForestry • BODSON sprl/HOEK LOOS

Contactgegevens BODSON sprl/HOEK LOOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BODSON sprl/HOEK LOOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BODSON sprl/HOEK LOOS

Regio (region): Rochefort (Ave-et-Auffe), België

Adres (address): Rue de Nauby 27,5580, België

Telefoon (phone): 084 38 86 25 084 38 86 25

Fax (fax): +32 (60) 655-31-52 +32 (60) 655-31-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BODSON sprl/HOEK LOOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BODSON sprl/HOEK LOOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BODSON sprl/HOEK LOOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BODSON sprl/HOEK LOOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BODSON sprl/HOEK LOOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BODSON sprl/HOEK LOOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BODSON sprl/HOEK LOOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BODSON sprl/HOEK LOOS
Products information BODSON sprl/HOEK LOOS

BTW identificatienummer (tax): BE01385894775
Ondernemingsnummer: 2112915039
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BODSON sprl/HOEK LOOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BODSON sprl/HOEK LOOS
(Get full report from official database of BE for BODSON sprl/HOEK LOOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BODSON sprl/HOEK LOOS
Addition kinds of activities for BODSON sprl/HOEK LOOS

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
154203. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
67999904. Venture capital bedrijven | Venture capital companies
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop

Werken bij BODSON sprl/HOEK LOOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BODSON sprl/HOEK LOOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BODSON sprl/HOEK LOOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BODSON sprl/HOEK LOOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

Zoek naar antwoorden van BODSON sprl/HOEK LOOS in sociale netwerken
Look for responds of BODSON sprl/HOEK LOOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BODSON sprl/HOEK LOOS. Laat een reactie achter voor BODSON sprl/HOEK LOOS. BODSON sprl/HOEK LOOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BODSON sprl/HOEK LOOS. Leave a respond for BODSON sprl/HOEK LOOS. BODSON sprl/HOEK LOOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BODSON sprl/HOEK LOOS op de google maps. Adres en contacten BODSON sprl/HOEK LOOS
Location of BODSON sprl/HOEK LOOS on the google maps. Address and contacts of BODSON sprl/HOEK LOOS

Andere gerelateerde bedrijven als come BODSON sprl/HOEK LOOS BODSON sprl/HOEK LOOS: Kabacinski | Cofima SA | Vanhoutte | Milieutechnieken & Dienstverlening MTD BVBA | Information Works

Other related companies as BODSON sprl/HOEK LOOS: Kabacinski | Cofima SA | Vanhoutte | Milieutechnieken & Dienstverlening MTD BVBA | Information Works

BODSON sprl/HOEK LOOS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Rochefort (Ave-et-Auffe), België. De volledige naam van het bedrijf is BODSON sprl/HOEK LOOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01385894775. Het bedrijf BODSON sprl/HOEK LOOS bevindt zich op het adres: Rue de Nauby 27,5580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 878,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BODSON sprl/HOEK LOOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BODSON sprl/HOEK LOOS is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BODSON sprl/HOEK LOOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BODSON sprl/HOEK LOOS, openstaande posities, locatie van BODSON sprl/HOEK LOOS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BODSON sprl/HOEK LOOS is a company, that was registered 1988 in Rochefort (Ave-et-Auffe) region, Belgium. Full name of company is BODSON sprl/HOEK LOOS, company assigned to the tax number BE01385894775. The company BODSON sprl/HOEK LOOS is located at the address: Rue de Nauby 27,5580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 878,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BODSON sprl/HOEK LOOS were not found.
The main activity of BODSON sprl/HOEK LOOS is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BODSON sprl/HOEK LOOS is not available. You also can look at reviews of BODSON sprl/HOEK LOOS, open positions, location of BODSON sprl/HOEK LOOS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BODSON sprl/HOEK LOOS, Rochefort (Ave-et-Auffe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BODSON sprl/HOEK LOOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BODSON sprl/HOEK LOOS, Rochefort (Ave-et-Auffe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BODSON sprl/HOEK LOOS, employees, financial statistics.