KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES

Contactgegevens KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES

Regio (region): La Louvière (Houdeng-Goegnies), België

Adres (address): Rue Scailmont 49,7110, België

Telefoon (phone): 064 22 35 71 064 22 35 71

Fax (fax): 064 26 33 66 064 26 33 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES
Products information KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES

BTW identificatienummer (tax): BE04752105712
Ondernemingsnummer: 2350219726
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES
(Get full report from official database of BE for KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES
Addition kinds of activities for KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
594502. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
39991301. Reclame gordijnen | Advertising curtains
72130203. Shirt levering | Shirt supply
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair

Werken bij KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES in sociale netwerken
Look for responds of KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES. Laat een reactie achter voor KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES. KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES. Leave a respond for KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES. KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES op de google maps. Adres en contacten KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES
Location of KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES on the google maps. Address and contacts of KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES

Andere gerelateerde bedrijven als come KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES: Omega Productions SA | Saf Oerlikon SA-NV | Namur Invest SA | Adameva | V D V SA

Other related companies as KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES: Omega Productions SA | Saf Oerlikon SA-NV | Namur Invest SA | Adameva | V D V SA

KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio La Louvière (Houdeng-Goegnies), België. De volledige naam van het bedrijf is KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04752105712. Het bedrijf KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES bevindt zich op het adres: Rue Scailmont 49,7110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, openstaande posities, locatie van KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES is a company, that was registered 1998 in La Louvière (Houdeng-Goegnies) region, Belgium. Full name of company is KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, company assigned to the tax number BE04752105712. The company KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES is located at the address: Rue Scailmont 49,7110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES were not found.
The main activity of KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES is not available. You also can look at reviews of KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, open positions, location of KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, La Louvière (Houdeng-Goegnies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, La Louvière (Houdeng-Goegnies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAUFFMAN GAZ-HOUDENG-GOEGNIES, employees, financial statistics.