ALKA-GAS

Contactgegevens ALKA-GAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALKA-GAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALKA-GAS

Regio (region): Alken, België

Adres (address): Kolmenstraat 1343,3570, België

Telefoon (phone): 011 31 42 76 011 31 42 76

Fax (fax): +32 (84) 283-32-25 +32 (84) 283-32-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALKA-GAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALKA-GAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALKA-GAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALKA-GAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALKA-GAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALKA-GAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALKA-GAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALKA-GAS
Products information ALKA-GAS

BTW identificatienummer (tax): BE03746582031
Ondernemingsnummer: 5487640380
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALKA-GAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALKA-GAS
(Get full report from official database of BE for ALKA-GAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALKA-GAS
Addition kinds of activities for ALKA-GAS

735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
36630103. Carrier apparatuur, radio communicatie | Carrier equipment, radio communications
50929900. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
63319903. Ketelverzekering | Boiler insurance

Werken bij ALKA-GAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALKA-GAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALKA-GAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALKA-GAS. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van ALKA-GAS in sociale netwerken
Look for responds of ALKA-GAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALKA-GAS. Laat een reactie achter voor ALKA-GAS. ALKA-GAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALKA-GAS. Leave a respond for ALKA-GAS. ALKA-GAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALKA-GAS op de google maps. Adres en contacten ALKA-GAS
Location of ALKA-GAS on the google maps. Address and contacts of ALKA-GAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALKA-GAS ALKA-GAS: Marc's Puppet Show SA | Sanibri BVBA | ACTIPHONE NV | United Nations Information Center for the Benelux | M.A.D. sa

Other related companies as ALKA-GAS: Marc's Puppet Show SA | Sanibri BVBA | ACTIPHONE NV | United Nations Information Center for the Benelux | M.A.D. sa

ALKA-GAS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Alken, België. De volledige naam van het bedrijf is ALKA-GAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746582031. Het bedrijf ALKA-GAS bevindt zich op het adres: Kolmenstraat 1343,3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALKA-GAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALKA-GAS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALKA-GAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALKA-GAS, openstaande posities, locatie van ALKA-GAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALKA-GAS is a company, that was registered 1988 in Alken region, Belgium. Full name of company is ALKA-GAS, company assigned to the tax number BE03746582031. The company ALKA-GAS is located at the address: Kolmenstraat 1343,3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALKA-GAS were not found.
The main activity of ALKA-GAS is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALKA-GAS is not available. You also can look at reviews of ALKA-GAS, open positions, location of ALKA-GAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALKA-GAS, Alken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALKA-GAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALKA-GAS, Alken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALKA-GAS, employees, financial statistics.