B & G SLEUTEL NV

Contactgegevens B & G SLEUTEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B & G SLEUTEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

B & G SLEUTEL NV

Regio (region): Koksijde, België

Adres (address): Strandlaan 277,8670, België

Telefoon (phone): 058 51 23 36 058 51 23 36

Fax (fax): 058 52 05 22 058 52 05 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B & G SLEUTEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B & G SLEUTEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B & G SLEUTEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B & G SLEUTEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B & G SLEUTEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B & G SLEUTEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B & G SLEUTEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B & G SLEUTEL NV
Products information B & G SLEUTEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05643646240
Ondernemingsnummer: 6473937988
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in B & G SLEUTEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B & G SLEUTEL NV
(Get full report from official database of BE for B & G SLEUTEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor B & G SLEUTEL NV
Addition kinds of activities for B & G SLEUTEL NV

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
01749906. Tangerine Grove | Tangerine grove
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
34990402. Cadeauartikelen, koperen goederen | Giftware, copper goods
39650200. Spelden en naalden | Pins and needles
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij B & G SLEUTEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B & G SLEUTEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B & G SLEUTEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B & G SLEUTEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

Zoek naar antwoorden van B & G SLEUTEL NV in sociale netwerken
Look for responds of B & G SLEUTEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor B & G SLEUTEL NV. Laat een reactie achter voor B & G SLEUTEL NV. B & G SLEUTEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B & G SLEUTEL NV. Leave a respond for B & G SLEUTEL NV. B & G SLEUTEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B & G SLEUTEL NV op de google maps. Adres en contacten B & G SLEUTEL NV
Location of B & G SLEUTEL NV on the google maps. Address and contacts of B & G SLEUTEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come B & G SLEUTEL NV B & G SLEUTEL NV: Filet Patrick Ets | AABS security B.V.B.A. | Cims International N.V. | Chemotex bvba | BVBA PROCAD

Other related companies as B & G SLEUTEL NV: Filet Patrick Ets | AABS security B.V.B.A. | Cims International N.V. | Chemotex bvba | BVBA PROCAD

B & G SLEUTEL NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Koksijde, België. De volledige naam van het bedrijf is B & G SLEUTEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05643646240. Het bedrijf B & G SLEUTEL NV bevindt zich op het adres: Strandlaan 277,8670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 825,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in B & G SLEUTEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B & G SLEUTEL NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B & G SLEUTEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B & G SLEUTEL NV, openstaande posities, locatie van B & G SLEUTEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B & G SLEUTEL NV is a company, that was registered 1988 in Koksijde region, Belgium. Full name of company is B & G SLEUTEL NV, company assigned to the tax number BE05643646240. The company B & G SLEUTEL NV is located at the address: Strandlaan 277,8670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 825,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in B & G SLEUTEL NV were not found.
The main activity of B & G SLEUTEL NV is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of B & G SLEUTEL NV is not available. You also can look at reviews of B & G SLEUTEL NV, open positions, location of B & G SLEUTEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B & G SLEUTEL NV, Koksijde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B & G SLEUTEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B & G SLEUTEL NV, Koksijde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B & G SLEUTEL NV, employees, financial statistics.