AACS WP INTERNATIONAL

Contactgegevens AACS WP INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AACS WP INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AACS WP INTERNATIONAL

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Tumulusstraat 44,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 51 48 051 22 51 48

Fax (fax): 051 24 04 68 051 24 04 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AACS WP INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AACS WP INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AACS WP INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AACS WP INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AACS WP INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AACS WP INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AACS WP INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AACS WP INTERNATIONAL
Products information AACS WP INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE06746124267
Ondernemingsnummer: 4902343750
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AACS WP INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AACS WP INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for AACS WP INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AACS WP INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for AACS WP INTERNATIONAL

08310106. Maple sap verzamelen | Maple sap gathering
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
17990100. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij AACS WP INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AACS WP INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AACS WP INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AACS WP INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

Zoek naar antwoorden van AACS WP INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of AACS WP INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AACS WP INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor AACS WP INTERNATIONAL. AACS WP INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AACS WP INTERNATIONAL. Leave a respond for AACS WP INTERNATIONAL. AACS WP INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AACS WP INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten AACS WP INTERNATIONAL
Location of AACS WP INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of AACS WP INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AACS WP INTERNATIONAL AACS WP INTERNATIONAL: ROMANI MOTOR SPRL | Declercq & Declercq NV | De Venkel BVBA | Barthelemy Y | L'ANVERRE

Other related companies as AACS WP INTERNATIONAL: ROMANI MOTOR SPRL | Declercq & Declercq NV | De Venkel BVBA | Barthelemy Y | L'ANVERRE

AACS WP INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AACS WP INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06746124267. Het bedrijf AACS WP INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Tumulusstraat 44,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AACS WP INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AACS WP INTERNATIONAL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AACS WP INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AACS WP INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van AACS WP INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AACS WP INTERNATIONAL is a company, that was registered 2011 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AACS WP INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE06746124267. The company AACS WP INTERNATIONAL is located at the address: Tumulusstraat 44,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AACS WP INTERNATIONAL were not found.
The main activity of AACS WP INTERNATIONAL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AACS WP INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of AACS WP INTERNATIONAL, open positions, location of AACS WP INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AACS WP INTERNATIONAL, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AACS WP INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AACS WP INTERNATIONAL, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AACS WP INTERNATIONAL, employees, financial statistics.