A.D.D.E. Benelux SPRL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • A.D.D.E. Benelux SPRL
Private companiesFood and Kindred Products • A.D.D.E. Benelux SPRL

Contactgegevens A.D.D.E. Benelux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.D.E. Benelux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.D.E. Benelux SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Joost-ten-node), België

Adres (address): Koningsstraat 300,1210, België

Telefoon (phone): 02 219 82 63 02 219 82 63

Fax (fax): +32 (57) 810-44-12 +32 (57) 810-44-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.D.E. Benelux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.D.E. Benelux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.D.E. Benelux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.D.E. Benelux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.D.E. Benelux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.D.E. Benelux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.D.E. Benelux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.D.E. Benelux SPRL
Products information A.D.D.E. Benelux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06736511230
Ondernemingsnummer: 1611114501
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.D.D.E. Benelux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.D.E. Benelux SPRL
(Get full report from official database of BE for A.D.D.E. Benelux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.D.E. Benelux SPRL
Addition kinds of activities for A.D.D.E. Benelux SPRL

3531. Bouwmachines | Construction machinery
01810102. Gebladerte, groeiende van | Foliage, growing of
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation

Werken bij A.D.D.E. Benelux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.D.E. Benelux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.D.E. Benelux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.D.E. Benelux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

Zoek naar antwoorden van A.D.D.E. Benelux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.D.D.E. Benelux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.D.E. Benelux SPRL. Laat een reactie achter voor A.D.D.E. Benelux SPRL. A.D.D.E. Benelux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.D.E. Benelux SPRL. Leave a respond for A.D.D.E. Benelux SPRL. A.D.D.E. Benelux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.D.E. Benelux SPRL op de google maps. Adres en contacten A.D.D.E. Benelux SPRL
Location of A.D.D.E. Benelux SPRL on the google maps. Address and contacts of A.D.D.E. Benelux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.D.E. Benelux SPRL A.D.D.E. Benelux SPRL: Betonal NV | RAES STUDIEBUREAU NV | SP Productions SPRL | Tertou s'Maison SA | Direction Générale des Affaires Soc. de la Province de Hainaut

Other related companies as A.D.D.E. Benelux SPRL: Betonal NV | RAES STUDIEBUREAU NV | SP Productions SPRL | Tertou s'Maison SA | Direction Générale des Affaires Soc. de la Province de Hainaut

A.D.D.E. Benelux SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Joost-ten-node), België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.D.E. Benelux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06736511230. Het bedrijf A.D.D.E. Benelux SPRL bevindt zich op het adres: Koningsstraat 300,1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.D.D.E. Benelux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.D.E. Benelux SPRL is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.D.E. Benelux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.D.E. Benelux SPRL, openstaande posities, locatie van A.D.D.E. Benelux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.D.E. Benelux SPRL is a company, that was registered 1993 in Brussel (Sint-Joost-ten-node) region, Belgium. Full name of company is A.D.D.E. Benelux SPRL, company assigned to the tax number BE06736511230. The company A.D.D.E. Benelux SPRL is located at the address: Koningsstraat 300,1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.D.D.E. Benelux SPRL were not found.
The main activity of A.D.D.E. Benelux SPRL is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.D.E. Benelux SPRL is not available. You also can look at reviews of A.D.D.E. Benelux SPRL, open positions, location of A.D.D.E. Benelux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.D.E. Benelux SPRL, Brussel (Sint-Joost-ten-node): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.D.E. Benelux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.D.E. Benelux SPRL, Brussel (Sint-Joost-ten-node): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.D.E. Benelux SPRL, employees, financial statistics.