A.A.G.

Contactgegevens A.A.G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.G.

Regio (region): Aalst (Hofstade), België

Adres (address): Sint-Annastraat 79,9308, België

Telefoon (phone): 053 77 90 45 053 77 90 45

Fax (fax): 053 71 15 09 053 71 15 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.G.
Products information A.A.G.

BTW identificatienummer (tax): BE07149047851
Ondernemingsnummer: 3480438232
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.A.G. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.G.
(Get full report from official database of BE for A.A.G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.G.
Addition kinds of activities for A.A.G.

229801. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
356901. filters | Filters
24119904. Stumping voor terpentijn of poeder productie | Stumping for turpentine or powder manufacturing
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
35470207. Plateau walserij machines | Plate rolling mill machinery
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
51310214. Draad | Thread

Werken bij A.A.G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.G.. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van A.A.G. in sociale netwerken
Look for responds of A.A.G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.G.. Laat een reactie achter voor A.A.G.. A.A.G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.G.. Leave a respond for A.A.G.. A.A.G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.G. op de google maps. Adres en contacten A.A.G.
Location of A.A.G. on the google maps. Address and contacts of A.A.G.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.G. A.A.G.: CUISINES ET BAINS INDUSTRIES | De Kinder Hardware NV | ARS bvba | Assemblee des Acteurs du Combat dit Lumecon | david boulanger

Other related companies as A.A.G.: CUISINES ET BAINS INDUSTRIES | De Kinder Hardware NV | ARS bvba | Assemblee des Acteurs du Combat dit Lumecon | david boulanger

A.A.G. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Aalst (Hofstade), België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07149047851. Het bedrijf A.A.G. bevindt zich op het adres: Sint-Annastraat 79,9308. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.A.G. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.G. is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.G., openstaande posities, locatie van A.A.G. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.G. is a company, that was registered 2007 in Aalst (Hofstade) region, Belgium. Full name of company is A.A.G., company assigned to the tax number BE07149047851. The company A.A.G. is located at the address: Sint-Annastraat 79,9308. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.A.G. were not found.
The main activity of A.A.G. is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.G. is not available. You also can look at reviews of A.A.G., open positions, location of A.A.G. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.G., Aalst (Hofstade): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.G., Aalst (Hofstade): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.G., employees, financial statistics.