RENSON EDDY/PEUGEOT

Contactgegevens RENSON EDDY/PEUGEOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENSON EDDY/PEUGEOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENSON EDDY/PEUGEOT

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Luikersteenweg 84,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 38 50 012 23 38 50

Fax (fax): 012 26 26 81 012 26 26 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENSON EDDY/PEUGEOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENSON EDDY/PEUGEOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENSON EDDY/PEUGEOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENSON EDDY/PEUGEOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENSON EDDY/PEUGEOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENSON EDDY/PEUGEOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENSON EDDY/PEUGEOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENSON EDDY/PEUGEOT
Products information RENSON EDDY/PEUGEOT

BTW identificatienummer (tax): BE05123718261
Ondernemingsnummer: 4094024658
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in RENSON EDDY/PEUGEOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENSON EDDY/PEUGEOT
(Get full report from official database of BE for RENSON EDDY/PEUGEOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENSON EDDY/PEUGEOT
Addition kinds of activities for RENSON EDDY/PEUGEOT

5632. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
346204. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
495300. Afvalsystemen | Refuse systems
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
22110411. Velvets, katoen | Velvets, cotton
28920104. Zekering poeder | Fuse powder
35310417. Vibrators voor betonconstructie | Vibrators for concrete construction
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij RENSON EDDY/PEUGEOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENSON EDDY/PEUGEOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENSON EDDY/PEUGEOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENSON EDDY/PEUGEOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van RENSON EDDY/PEUGEOT in sociale netwerken
Look for responds of RENSON EDDY/PEUGEOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENSON EDDY/PEUGEOT. Laat een reactie achter voor RENSON EDDY/PEUGEOT. RENSON EDDY/PEUGEOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENSON EDDY/PEUGEOT. Leave a respond for RENSON EDDY/PEUGEOT. RENSON EDDY/PEUGEOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENSON EDDY/PEUGEOT op de google maps. Adres en contacten RENSON EDDY/PEUGEOT
Location of RENSON EDDY/PEUGEOT on the google maps. Address and contacts of RENSON EDDY/PEUGEOT

Andere gerelateerde bedrijven als come RENSON EDDY/PEUGEOT RENSON EDDY/PEUGEOT: S W B O BVBA | VAN DER KELEN & CIE (VEDEK) BVBA | Parc du Tapis SA | PEINIGER SCHILDERWERKEN | BLCC CV

Other related companies as RENSON EDDY/PEUGEOT: S W B O BVBA | VAN DER KELEN & CIE (VEDEK) BVBA | Parc du Tapis SA | PEINIGER SCHILDERWERKEN | BLCC CV

RENSON EDDY/PEUGEOT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is RENSON EDDY/PEUGEOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05123718261. Het bedrijf RENSON EDDY/PEUGEOT bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 84,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in RENSON EDDY/PEUGEOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENSON EDDY/PEUGEOT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENSON EDDY/PEUGEOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENSON EDDY/PEUGEOT, openstaande posities, locatie van RENSON EDDY/PEUGEOT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RENSON EDDY/PEUGEOT is a company, that was registered 2010 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is RENSON EDDY/PEUGEOT, company assigned to the tax number BE05123718261. The company RENSON EDDY/PEUGEOT is located at the address: Luikersteenweg 84,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in RENSON EDDY/PEUGEOT were not found.
The main activity of RENSON EDDY/PEUGEOT is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RENSON EDDY/PEUGEOT is not available. You also can look at reviews of RENSON EDDY/PEUGEOT, open positions, location of RENSON EDDY/PEUGEOT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENSON EDDY/PEUGEOT, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENSON EDDY/PEUGEOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENSON EDDY/PEUGEOT, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENSON EDDY/PEUGEOT, employees, financial statistics.