ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA

Contactgegevens ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA

Regio (region): Leuven (Kessel-Lo), België

Adres (address): Edelzangerslaan 32 Bus 5,3010, België

Telefoon (phone): 016 35 52 16 016 35 52 16

Fax (fax): 016 35 52 15 016 35 52 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA
Products information ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02980834960
Ondernemingsnummer: 3803436279
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA
(Get full report from official database of BE for ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA
Addition kinds of activities for ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA

261100. Pulpmolens | Pulp mills
399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
22979902. Lint, nonwoven (garen gebonden door plastic) | Ribbon, nonwoven (yarn bonded by plastic)
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
39150000. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency

Werken bij ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA. Laat een reactie achter voor ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA. ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA. Leave a respond for ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA. ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA op de google maps. Adres en contacten ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA
Location of ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA on the google maps. Address and contacts of ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA: Gopal Industries NV | AGO INTERIM BVBA | D'haeseleer, Luc | QED electronic sprl | SA LA TRUITE DARGENT

Other related companies as ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA: Gopal Industries NV | AGO INTERIM BVBA | D'haeseleer, Luc | QED electronic sprl | SA LA TRUITE DARGENT

ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Leuven (Kessel-Lo), België. De volledige naam van het bedrijf is ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02980834960. Het bedrijf ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA bevindt zich op het adres: Edelzangerslaan 32 Bus 5,3010. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, openstaande posities, locatie van ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA is a company, that was registered 1999 in Leuven (Kessel-Lo) region, Belgium. Full name of company is ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, company assigned to the tax number BE02980834960. The company ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA is located at the address: Edelzangerslaan 32 Bus 5,3010. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA were not found.
The main activity of ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA is not available. You also can look at reviews of ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, open positions, location of ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, Leuven (Kessel-Lo): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, Leuven (Kessel-Lo): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCOUNTING & TAX PARTNERS BVBA, employees, financial statistics.