Remy Garage SA

Contactgegevens Remy Garage SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Remy Garage SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Remy Garage SA

Regio (region): Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing), België

Adres (address): Place d'Anvaing 29,7910, België

Telefoon (phone): 069 86 62 55 069 86 62 55

Fax (fax): 069 86 84 44 069 86 84 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Remy Garage SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Remy Garage SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Remy Garage SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Remy Garage SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Remy Garage SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Remy Garage SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Remy Garage SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Remy Garage SA
Products information Remy Garage SA

BTW identificatienummer (tax): BE07559387207
Ondernemingsnummer: 7940338134
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Remy Garage SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Remy Garage SA
(Get full report from official database of BE for Remy Garage SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Remy Garage SA
Addition kinds of activities for Remy Garage SA

14999907. Grahamite mijnbouw | Grahamite mining
17319902. Computer installatie | Computer installation
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs
50990300. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
79991200. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services

Werken bij Remy Garage SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Remy Garage SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Remy Garage SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Remy Garage SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Remy Garage SA in sociale netwerken
Look for responds of Remy Garage SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Remy Garage SA. Laat een reactie achter voor Remy Garage SA. Remy Garage SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Remy Garage SA. Leave a respond for Remy Garage SA. Remy Garage SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Remy Garage SA op de google maps. Adres en contacten Remy Garage SA
Location of Remy Garage SA on the google maps. Address and contacts of Remy Garage SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Remy Garage SA Remy Garage SA: Modern Comfort Home SA | George O et Fils SPRL | Dedigate N.V. | De Radiguès | Plastique Lobbes

Other related companies as Remy Garage SA: Modern Comfort Home SA | George O et Fils SPRL | Dedigate N.V. | De Radiguès | Plastique Lobbes

Remy Garage SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing), België. De volledige naam van het bedrijf is Remy Garage SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559387207. Het bedrijf Remy Garage SA bevindt zich op het adres: Place d'Anvaing 29,7910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Remy Garage SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Remy Garage SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Remy Garage SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Remy Garage SA, openstaande posities, locatie van Remy Garage SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Remy Garage SA is a company, that was registered 1991 in Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing) region, Belgium. Full name of company is Remy Garage SA, company assigned to the tax number BE07559387207. The company Remy Garage SA is located at the address: Place d'Anvaing 29,7910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Remy Garage SA were not found.
The main activity of Remy Garage SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Remy Garage SA is not available. You also can look at reviews of Remy Garage SA, open positions, location of Remy Garage SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Remy Garage SA, Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Remy Garage SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Remy Garage SA, Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Remy Garage SA, employees, financial statistics.