PORSCHE/P.R.S.

Contactgegevens PORSCHE/P.R.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PORSCHE/P.R.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PORSCHE/P.R.S.

Regio (region): Peer (Grote Brogel), België

Adres (address): Smeetshofweg 49,3990, België

Telefoon (phone): 011 63 70 37 011 63 70 37

Fax (fax): 011 63 70 37 011 63 70 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PORSCHE/P.R.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PORSCHE/P.R.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PORSCHE/P.R.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PORSCHE/P.R.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PORSCHE/P.R.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PORSCHE/P.R.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PORSCHE/P.R.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PORSCHE/P.R.S.
Products information PORSCHE/P.R.S.

BTW identificatienummer (tax): BE08234771728
Ondernemingsnummer: 9286987304
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PORSCHE/P.R.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PORSCHE/P.R.S.
(Get full report from official database of BE for PORSCHE/P.R.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PORSCHE/P.R.S.
Addition kinds of activities for PORSCHE/P.R.S.

141100. Dimensiesteen | Dimension stone
226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
26210408. Tekstpapier | Text paper
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
80710104. Patologisch laboratorium | Pathological laboratory

Werken bij PORSCHE/P.R.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PORSCHE/P.R.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PORSCHE/P.R.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PORSCHE/P.R.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Student Verpleegkunde (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    studentenjob in de zorg, je draait mee als student verpleging in ons zorgverblijf voor herstel en revalidatie.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van PORSCHE/P.R.S. in sociale netwerken
Look for responds of PORSCHE/P.R.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PORSCHE/P.R.S.. Laat een reactie achter voor PORSCHE/P.R.S.. PORSCHE/P.R.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PORSCHE/P.R.S.. Leave a respond for PORSCHE/P.R.S.. PORSCHE/P.R.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PORSCHE/P.R.S. op de google maps. Adres en contacten PORSCHE/P.R.S.
Location of PORSCHE/P.R.S. on the google maps. Address and contacts of PORSCHE/P.R.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come PORSCHE/P.R.S. PORSCHE/P.R.S.: DEPROMESEM ASBL | Matermaco SA | DEMUYNCK HEIST NV | P.V. Clean | MARIA ziekenhuis noord-limburg VZW

Other related companies as PORSCHE/P.R.S.: DEPROMESEM ASBL | Matermaco SA | DEMUYNCK HEIST NV | P.V. Clean | MARIA ziekenhuis noord-limburg VZW

PORSCHE/P.R.S. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Peer (Grote Brogel), België. De volledige naam van het bedrijf is PORSCHE/P.R.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08234771728. Het bedrijf PORSCHE/P.R.S. bevindt zich op het adres: Smeetshofweg 49,3990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PORSCHE/P.R.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PORSCHE/P.R.S. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PORSCHE/P.R.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PORSCHE/P.R.S., openstaande posities, locatie van PORSCHE/P.R.S. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PORSCHE/P.R.S. is a company, that was registered 1990 in Peer (Grote Brogel) region, Belgium. Full name of company is PORSCHE/P.R.S., company assigned to the tax number BE08234771728. The company PORSCHE/P.R.S. is located at the address: Smeetshofweg 49,3990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PORSCHE/P.R.S. were not found.
The main activity of PORSCHE/P.R.S. is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PORSCHE/P.R.S. is not available. You also can look at reviews of PORSCHE/P.R.S., open positions, location of PORSCHE/P.R.S. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PORSCHE/P.R.S., Peer (Grote Brogel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PORSCHE/P.R.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PORSCHE/P.R.S., Peer (Grote Brogel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PORSCHE/P.R.S., employees, financial statistics.