PIRET (CARROSSERIE) SA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • PIRET (CARROSSERIE) SA
Private companiesEducational Services • PIRET (CARROSSERIE) SA

Contactgegevens PIRET (CARROSSERIE) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIRET (CARROSSERIE) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIRET (CARROSSERIE) SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Nodebais Chaussée de Namur 260,1300, België

Telefoon (phone): 010 48 38 00; 010 48 38 38 010 48 38 00; 010 48 38 38

Fax (fax): 010 48 38 01; 010 48 38 39 010 48 38 01; 010 48 38 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIRET (CARROSSERIE) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIRET (CARROSSERIE) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIRET (CARROSSERIE) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIRET (CARROSSERIE) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIRET (CARROSSERIE) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIRET (CARROSSERIE) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIRET (CARROSSERIE) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIRET (CARROSSERIE) SA
Products information PIRET (CARROSSERIE) SA

BTW identificatienummer (tax): BE02538085937
Ondernemingsnummer: 8304534912
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PIRET (CARROSSERIE) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIRET (CARROSSERIE) SA
(Get full report from official database of BE for PIRET (CARROSSERIE) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIRET (CARROSSERIE) SA
Addition kinds of activities for PIRET (CARROSSERIE) SA

202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type
59929901. Bloemen, vers | Flowers, fresh
73420103. Wasruimte sanitaire dienst (industriële locaties) | Washroom sanitation service (industrial locations)

Werken bij PIRET (CARROSSERIE) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIRET (CARROSSERIE) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIRET (CARROSSERIE) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIRET (CARROSSERIE) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

Zoek naar antwoorden van PIRET (CARROSSERIE) SA in sociale netwerken
Look for responds of PIRET (CARROSSERIE) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIRET (CARROSSERIE) SA. Laat een reactie achter voor PIRET (CARROSSERIE) SA. PIRET (CARROSSERIE) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIRET (CARROSSERIE) SA. Leave a respond for PIRET (CARROSSERIE) SA. PIRET (CARROSSERIE) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIRET (CARROSSERIE) SA op de google maps. Adres en contacten PIRET (CARROSSERIE) SA
Location of PIRET (CARROSSERIE) SA on the google maps. Address and contacts of PIRET (CARROSSERIE) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PIRET (CARROSSERIE) SA PIRET (CARROSSERIE) SA: Corona Print SPRL | Mactis | Noosphere Consulting | edfelfonz | Ivan Hongenaert

Other related companies as PIRET (CARROSSERIE) SA: Corona Print SPRL | Mactis | Noosphere Consulting | edfelfonz | Ivan Hongenaert

PIRET (CARROSSERIE) SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is PIRET (CARROSSERIE) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02538085937. Het bedrijf PIRET (CARROSSERIE) SA bevindt zich op het adres: Nodebais Chaussée de Namur 260,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 400,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PIRET (CARROSSERIE) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIRET (CARROSSERIE) SA is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIRET (CARROSSERIE) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIRET (CARROSSERIE) SA, openstaande posities, locatie van PIRET (CARROSSERIE) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIRET (CARROSSERIE) SA is a company, that was registered 1999 in Wavre region, Belgium. Full name of company is PIRET (CARROSSERIE) SA, company assigned to the tax number BE02538085937. The company PIRET (CARROSSERIE) SA is located at the address: Nodebais Chaussée de Namur 260,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 400,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PIRET (CARROSSERIE) SA were not found.
The main activity of PIRET (CARROSSERIE) SA is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIRET (CARROSSERIE) SA is not available. You also can look at reviews of PIRET (CARROSSERIE) SA, open positions, location of PIRET (CARROSSERIE) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIRET (CARROSSERIE) SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIRET (CARROSSERIE) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIRET (CARROSSERIE) SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIRET (CARROSSERIE) SA, employees, financial statistics.