Accountantskantoor Verschueren

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Accountantskantoor Verschueren
Private companiesEducational Services • Accountantskantoor Verschueren

Contactgegevens Accountantskantoor Verschueren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accountantskantoor Verschueren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accountantskantoor Verschueren

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Hazewindstraat 4 Bus 1,9100, België

Telefoon (phone): 03 780 91 60 03 780 91 60

Fax (fax): 03 778 11 56 03 778 11 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accountantskantoor Verschueren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accountantskantoor Verschueren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accountantskantoor Verschueren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accountantskantoor Verschueren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accountantskantoor Verschueren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accountantskantoor Verschueren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accountantskantoor Verschueren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accountantskantoor Verschueren
Products information Accountantskantoor Verschueren

BTW identificatienummer (tax): BE07489074707
Ondernemingsnummer: 9838775634
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Accountantskantoor Verschueren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accountantskantoor Verschueren
(Get full report from official database of BE for Accountantskantoor Verschueren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accountantskantoor Verschueren
Addition kinds of activities for Accountantskantoor Verschueren

072300. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
25110303. Kinderstoelen, kinderen: hout | High chairs, children's: wood
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
26210603. Kopieerpapier | Copy paper
31110501. Kraagleer | Collar leather
32629902. China kookgerei | China cookware
38290500. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus

Werken bij Accountantskantoor Verschueren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accountantskantoor Verschueren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accountantskantoor Verschueren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accountantskantoor Verschueren. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Accountantskantoor Verschueren in sociale netwerken
Look for responds of Accountantskantoor Verschueren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accountantskantoor Verschueren. Laat een reactie achter voor Accountantskantoor Verschueren. Accountantskantoor Verschueren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accountantskantoor Verschueren. Leave a respond for Accountantskantoor Verschueren. Accountantskantoor Verschueren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accountantskantoor Verschueren op de google maps. Adres en contacten Accountantskantoor Verschueren
Location of Accountantskantoor Verschueren on the google maps. Address and contacts of Accountantskantoor Verschueren

Andere gerelateerde bedrijven als come Accountantskantoor Verschueren Accountantskantoor Verschueren: Van Hamme Guy | Littoral | Animo BVBA | PONTIAC-VANNESTE SERVICE | Zandhandel Lummen nv

Other related companies as Accountantskantoor Verschueren: Van Hamme Guy | Littoral | Animo BVBA | PONTIAC-VANNESTE SERVICE | Zandhandel Lummen nv

Accountantskantoor Verschueren is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Accountantskantoor Verschueren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07489074707. Het bedrijf Accountantskantoor Verschueren bevindt zich op het adres: Hazewindstraat 4 Bus 1,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Accountantskantoor Verschueren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accountantskantoor Verschueren is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accountantskantoor Verschueren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accountantskantoor Verschueren, openstaande posities, locatie van Accountantskantoor Verschueren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Accountantskantoor Verschueren is a company, that was registered 2003 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Accountantskantoor Verschueren, company assigned to the tax number BE07489074707. The company Accountantskantoor Verschueren is located at the address: Hazewindstraat 4 Bus 1,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Accountantskantoor Verschueren were not found.
The main activity of Accountantskantoor Verschueren is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Accountantskantoor Verschueren is not available. You also can look at reviews of Accountantskantoor Verschueren, open positions, location of Accountantskantoor Verschueren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accountantskantoor Verschueren, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accountantskantoor Verschueren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accountantskantoor Verschueren, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accountantskantoor Verschueren, employees, financial statistics.