PEUGEOT-TECHNIC AUTO

Contactgegevens PEUGEOT-TECHNIC AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUGEOT-TECHNIC AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUGEOT-TECHNIC AUTO

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Houtweg 24,1140, België

Telefoon (phone): 02 245 00 46 02 245 00 46

Fax (fax): 02 245 08 21 02 245 08 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUGEOT-TECHNIC AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUGEOT-TECHNIC AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUGEOT-TECHNIC AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUGEOT-TECHNIC AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUGEOT-TECHNIC AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUGEOT-TECHNIC AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUGEOT-TECHNIC AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUGEOT-TECHNIC AUTO
Products information PEUGEOT-TECHNIC AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE03708404541
Ondernemingsnummer: 8873901367
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PEUGEOT-TECHNIC AUTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUGEOT-TECHNIC AUTO
(Get full report from official database of BE for PEUGEOT-TECHNIC AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUGEOT-TECHNIC AUTO
Addition kinds of activities for PEUGEOT-TECHNIC AUTO

641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
738401. Fotografische diensten | Photographic services
36959901. Optische schijven en tape, leeg | Optical disks and tape, blank
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
50460102. mannequins | Mannequins
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks

Werken bij PEUGEOT-TECHNIC AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUGEOT-TECHNIC AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUGEOT-TECHNIC AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUGEOT-TECHNIC AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van PEUGEOT-TECHNIC AUTO in sociale netwerken
Look for responds of PEUGEOT-TECHNIC AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUGEOT-TECHNIC AUTO. Laat een reactie achter voor PEUGEOT-TECHNIC AUTO. PEUGEOT-TECHNIC AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUGEOT-TECHNIC AUTO. Leave a respond for PEUGEOT-TECHNIC AUTO. PEUGEOT-TECHNIC AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUGEOT-TECHNIC AUTO op de google maps. Adres en contacten PEUGEOT-TECHNIC AUTO
Location of PEUGEOT-TECHNIC AUTO on the google maps. Address and contacts of PEUGEOT-TECHNIC AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUGEOT-TECHNIC AUTO PEUGEOT-TECHNIC AUTO: D&L Logistics BVBA | Alfaset CVBA | LEVEQUE BERNARD | MEERSCHAERT DIRK | Alpha Communications Technologies

Other related companies as PEUGEOT-TECHNIC AUTO: D&L Logistics BVBA | Alfaset CVBA | LEVEQUE BERNARD | MEERSCHAERT DIRK | Alpha Communications Technologies

PEUGEOT-TECHNIC AUTO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is PEUGEOT-TECHNIC AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03708404541. Het bedrijf PEUGEOT-TECHNIC AUTO bevindt zich op het adres: Houtweg 24,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PEUGEOT-TECHNIC AUTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEUGEOT-TECHNIC AUTO is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUGEOT-TECHNIC AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUGEOT-TECHNIC AUTO, openstaande posities, locatie van PEUGEOT-TECHNIC AUTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEUGEOT-TECHNIC AUTO is a company, that was registered 2015 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is PEUGEOT-TECHNIC AUTO, company assigned to the tax number BE03708404541. The company PEUGEOT-TECHNIC AUTO is located at the address: Houtweg 24,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PEUGEOT-TECHNIC AUTO were not found.
The main activity of PEUGEOT-TECHNIC AUTO is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUGEOT-TECHNIC AUTO is not available. You also can look at reviews of PEUGEOT-TECHNIC AUTO, open positions, location of PEUGEOT-TECHNIC AUTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUGEOT-TECHNIC AUTO, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUGEOT-TECHNIC AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUGEOT-TECHNIC AUTO, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUGEOT-TECHNIC AUTO, employees, financial statistics.