PEUGEOT MECHELEN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • PEUGEOT MECHELEN
Private companiesTextile Mill Products • PEUGEOT MECHELEN

Contactgegevens PEUGEOT MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUGEOT MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUGEOT MECHELEN

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 209-211,2800, België

Telefoon (phone): 015 20 00 00 015 20 00 00

Fax (fax): 015 20 06 61 015 20 06 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUGEOT MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUGEOT MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUGEOT MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUGEOT MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUGEOT MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUGEOT MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUGEOT MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUGEOT MECHELEN
Products information PEUGEOT MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE06628021240
Ondernemingsnummer: 6895812988
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PEUGEOT MECHELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUGEOT MECHELEN
(Get full report from official database of BE for PEUGEOT MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUGEOT MECHELEN
Addition kinds of activities for PEUGEOT MECHELEN

2284. Draadmolens | Thread mills
222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
20130100. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
31439905. Werkschoenen, mannen | Work shoes, men's
32910503. Schuurkorrels | Corundum abrasives
38250320. Elektrische meetapparatuur | Power measuring equipment, electrical
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec

Werken bij PEUGEOT MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUGEOT MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUGEOT MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUGEOT MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van PEUGEOT MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of PEUGEOT MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUGEOT MECHELEN. Laat een reactie achter voor PEUGEOT MECHELEN. PEUGEOT MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUGEOT MECHELEN. Leave a respond for PEUGEOT MECHELEN. PEUGEOT MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUGEOT MECHELEN op de google maps. Adres en contacten PEUGEOT MECHELEN
Location of PEUGEOT MECHELEN on the google maps. Address and contacts of PEUGEOT MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUGEOT MECHELEN PEUGEOT MECHELEN: BW Construct SA | Sunbeam Belgium | PELTRACOM DIVISION TERREAU | Condea Chemie Benelux N.V. | MMM Edition S.A.

Other related companies as PEUGEOT MECHELEN: BW Construct SA | Sunbeam Belgium | PELTRACOM DIVISION TERREAU | Condea Chemie Benelux N.V. | MMM Edition S.A.

PEUGEOT MECHELEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUGEOT MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06628021240. Het bedrijf PEUGEOT MECHELEN bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 209-211,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PEUGEOT MECHELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEUGEOT MECHELEN is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUGEOT MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUGEOT MECHELEN, openstaande posities, locatie van PEUGEOT MECHELEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEUGEOT MECHELEN is a company, that was registered 1998 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is PEUGEOT MECHELEN, company assigned to the tax number BE06628021240. The company PEUGEOT MECHELEN is located at the address: Antwerpsesteenweg 209-211,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PEUGEOT MECHELEN were not found.
The main activity of PEUGEOT MECHELEN is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUGEOT MECHELEN is not available. You also can look at reviews of PEUGEOT MECHELEN, open positions, location of PEUGEOT MECHELEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUGEOT MECHELEN, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUGEOT MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUGEOT MECHELEN, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUGEOT MECHELEN, employees, financial statistics.