OPEL-PIRET & BOON

Contactgegevens OPEL-PIRET & BOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPEL-PIRET & BOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPEL-PIRET & BOON

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 1765,1130, België

Telefoon (phone): 02 215 48 60 02 215 48 60

Fax (fax): 02 243 78 90 02 243 78 90

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPEL-PIRET & BOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPEL-PIRET & BOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPEL-PIRET & BOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPEL-PIRET & BOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPEL-PIRET & BOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPEL-PIRET & BOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPEL-PIRET & BOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPEL-PIRET & BOON
Products information OPEL-PIRET & BOON

BTW identificatienummer (tax): BE04901245117
Ondernemingsnummer: 7639862060
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in OPEL-PIRET & BOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPEL-PIRET & BOON
(Get full report from official database of BE for OPEL-PIRET & BOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPEL-PIRET & BOON
Addition kinds of activities for OPEL-PIRET & BOON

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
342199. Bestek, nec | Cutlery, nec
22530306. Lounging gewaden, breien | Lounging robes, knit
30899908. Kombinaties, kunststoffen | Combs, plastics
32750101. Bouwbord, gips | Building board, gypsum
48320107. Jazz | Jazz
50640103. Afvalverwerking | Garbage disposals
73890102. Auteursagenten en makelaars | Authors' agents and brokers

Werken bij OPEL-PIRET & BOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPEL-PIRET & BOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPEL-PIRET & BOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPEL-PIRET & BOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van OPEL-PIRET & BOON in sociale netwerken
Look for responds of OPEL-PIRET & BOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPEL-PIRET & BOON. Laat een reactie achter voor OPEL-PIRET & BOON. OPEL-PIRET & BOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPEL-PIRET & BOON. Leave a respond for OPEL-PIRET & BOON. OPEL-PIRET & BOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPEL-PIRET & BOON op de google maps. Adres en contacten OPEL-PIRET & BOON
Location of OPEL-PIRET & BOON on the google maps. Address and contacts of OPEL-PIRET & BOON

Andere gerelateerde bedrijven als come OPEL-PIRET & BOON OPEL-PIRET & BOON: HORMANN BELGIUM NV | Van Durme P | DENIS VOYAGES | HEBETTE BOULANGER ASSURANCES SA | Vandenberghe, Simon

Other related companies as OPEL-PIRET & BOON: HORMANN BELGIUM NV | Van Durme P | DENIS VOYAGES | HEBETTE BOULANGER ASSURANCES SA | Vandenberghe, Simon

OPEL-PIRET & BOON is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is OPEL-PIRET & BOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04901245117. Het bedrijf OPEL-PIRET & BOON bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 1765,1130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in OPEL-PIRET & BOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPEL-PIRET & BOON is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPEL-PIRET & BOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPEL-PIRET & BOON, openstaande posities, locatie van OPEL-PIRET & BOON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

OPEL-PIRET & BOON is a company, that was registered 1995 in Brussel region, Belgium. Full name of company is OPEL-PIRET & BOON, company assigned to the tax number BE04901245117. The company OPEL-PIRET & BOON is located at the address: Haachtsesteenweg 1765,1130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in OPEL-PIRET & BOON were not found.
The main activity of OPEL-PIRET & BOON is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OPEL-PIRET & BOON is not available. You also can look at reviews of OPEL-PIRET & BOON, open positions, location of OPEL-PIRET & BOON on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPEL-PIRET & BOON, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPEL-PIRET & BOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPEL-PIRET & BOON, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPEL-PIRET & BOON, employees, financial statistics.