MAZDA/VAN HERCK

Contactgegevens MAZDA/VAN HERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAZDA/VAN HERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAZDA/VAN HERCK

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Noord-Brabantlaan 10,2300, België

Telefoon (phone): 014 45 05 41 014 45 05 41

Fax (fax): +32 (15) 741-87-65 +32 (15) 741-87-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAZDA/VAN HERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAZDA/VAN HERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAZDA/VAN HERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAZDA/VAN HERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAZDA/VAN HERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAZDA/VAN HERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAZDA/VAN HERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAZDA/VAN HERCK
Products information MAZDA/VAN HERCK

BTW identificatienummer (tax): BE09913208007
Ondernemingsnummer: 2535614013
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MAZDA/VAN HERCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAZDA/VAN HERCK
(Get full report from official database of BE for MAZDA/VAN HERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAZDA/VAN HERCK
Addition kinds of activities for MAZDA/VAN HERCK

239201. Kussens en kussens | Cushions and pillows
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
38229904. Elektrische luchtreiniger controles, automatisch | Electric air cleaner controls, automatic
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
50230302. gordijnen | Draperies

Werken bij MAZDA/VAN HERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAZDA/VAN HERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAZDA/VAN HERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAZDA/VAN HERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van MAZDA/VAN HERCK in sociale netwerken
Look for responds of MAZDA/VAN HERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAZDA/VAN HERCK. Laat een reactie achter voor MAZDA/VAN HERCK. MAZDA/VAN HERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAZDA/VAN HERCK. Leave a respond for MAZDA/VAN HERCK. MAZDA/VAN HERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAZDA/VAN HERCK op de google maps. Adres en contacten MAZDA/VAN HERCK
Location of MAZDA/VAN HERCK on the google maps. Address and contacts of MAZDA/VAN HERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MAZDA/VAN HERCK MAZDA/VAN HERCK: Bindomatic BVBA | Via Avanti | VILLA DU HAUTSART SA | Avip-CDM N.V. | Sperans

Other related companies as MAZDA/VAN HERCK: Bindomatic BVBA | Via Avanti | VILLA DU HAUTSART SA | Avip-CDM N.V. | Sperans

MAZDA/VAN HERCK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is MAZDA/VAN HERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09913208007. Het bedrijf MAZDA/VAN HERCK bevindt zich op het adres: Noord-Brabantlaan 10,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MAZDA/VAN HERCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAZDA/VAN HERCK is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAZDA/VAN HERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAZDA/VAN HERCK, openstaande posities, locatie van MAZDA/VAN HERCK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAZDA/VAN HERCK is a company, that was registered 2002 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is MAZDA/VAN HERCK, company assigned to the tax number BE09913208007. The company MAZDA/VAN HERCK is located at the address: Noord-Brabantlaan 10,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MAZDA/VAN HERCK were not found.
The main activity of MAZDA/VAN HERCK is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAZDA/VAN HERCK is not available. You also can look at reviews of MAZDA/VAN HERCK, open positions, location of MAZDA/VAN HERCK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAZDA/VAN HERCK, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAZDA/VAN HERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAZDA/VAN HERCK, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAZDA/VAN HERCK, employees, financial statistics.