ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA

Contactgegevens ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Kaudenaardestraat 13,1700, België

Telefoon (phone): 02 569 38 38 02 569 38 38

Fax (fax): 02 569 50 37 02 569 50 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA
Products information ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01107940673
Ondernemingsnummer: 1320800781
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA
(Get full report from official database of BE for ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA
Addition kinds of activities for ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA

365299. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
754903. Sleepdiensten | Towing services
34930101. Automobiele veren | Automobile springs
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
50120402. Motor scooters | Motor scooters
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office

Werken bij ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Poetshulp Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA. Laat een reactie achter voor ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA. ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA. Leave a respond for ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA. ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA op de google maps. Adres en contacten ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA
Location of ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA on the google maps. Address and contacts of ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA: Classique Coaches | Gregoor (Huis) | River Photo | SMESSAERT JULIEN ZULTE | Sacotex Yarns NV

Other related companies as ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA: Classique Coaches | Gregoor (Huis) | River Photo | SMESSAERT JULIEN ZULTE | Sacotex Yarns NV

ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01107940673. Het bedrijf ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA bevindt zich op het adres: Kaudenaardestraat 13,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 383,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, openstaande posities, locatie van ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA is a company, that was registered 1994 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, company assigned to the tax number BE01107940673. The company ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA is located at the address: Kaudenaardestraat 13,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 383,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA were not found.
The main activity of ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA is not available. You also can look at reviews of ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, open positions, location of ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCOUNTANTSKANTOOR A VINDEVOGEL BVBA, employees, financial statistics.