Accountantskant. Herrebosch

Contactgegevens Accountantskant. Herrebosch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accountantskant. Herrebosch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accountantskant. Herrebosch

Regio (region): Mechelen (Heffen), België

Adres (address): Keramiekstraat 18,2801, België

Telefoon (phone): 015 27 80 15 015 27 80 15

Fax (fax): 015 27 79 99 015 27 79 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accountantskant. Herrebosch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accountantskant. Herrebosch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accountantskant. Herrebosch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accountantskant. Herrebosch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accountantskant. Herrebosch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accountantskant. Herrebosch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accountantskant. Herrebosch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accountantskant. Herrebosch
Products information Accountantskant. Herrebosch

BTW identificatienummer (tax): BE05093780517
Ondernemingsnummer: 9015625000
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Accountantskant. Herrebosch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accountantskant. Herrebosch
(Get full report from official database of BE for Accountantskant. Herrebosch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accountantskant. Herrebosch
Addition kinds of activities for Accountantskant. Herrebosch

23290205. Jassen (suède, lederen, etc.), sport: mannen en jongens ' | Jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
75380102. Motorherbouw: automobiel | Engine rebuilding: automotive
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair
87489909. Veiligheids training service | Safety training service

Werken bij Accountantskant. Herrebosch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accountantskant. Herrebosch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accountantskant. Herrebosch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accountantskant. Herrebosch. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van Accountantskant. Herrebosch in sociale netwerken
Look for responds of Accountantskant. Herrebosch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accountantskant. Herrebosch. Laat een reactie achter voor Accountantskant. Herrebosch. Accountantskant. Herrebosch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accountantskant. Herrebosch. Leave a respond for Accountantskant. Herrebosch. Accountantskant. Herrebosch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accountantskant. Herrebosch op de google maps. Adres en contacten Accountantskant. Herrebosch
Location of Accountantskant. Herrebosch on the google maps. Address and contacts of Accountantskant. Herrebosch

Andere gerelateerde bedrijven als come Accountantskant. Herrebosch Accountantskant. Herrebosch: Deruddere Paul BVBA | Ringoot N | Hotel Ambassade **** | XTRASPACE | Taylor Johnson Garret

Other related companies as Accountantskant. Herrebosch: Deruddere Paul BVBA | Ringoot N | Hotel Ambassade **** | XTRASPACE | Taylor Johnson Garret

Accountantskant. Herrebosch is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Mechelen (Heffen), België. De volledige naam van het bedrijf is Accountantskant. Herrebosch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05093780517. Het bedrijf Accountantskant. Herrebosch bevindt zich op het adres: Keramiekstraat 18,2801. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Accountantskant. Herrebosch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accountantskant. Herrebosch is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accountantskant. Herrebosch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accountantskant. Herrebosch, openstaande posities, locatie van Accountantskant. Herrebosch op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Accountantskant. Herrebosch is a company, that was registered 1991 in Mechelen (Heffen) region, Belgium. Full name of company is Accountantskant. Herrebosch, company assigned to the tax number BE05093780517. The company Accountantskant. Herrebosch is located at the address: Keramiekstraat 18,2801. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Accountantskant. Herrebosch were not found.
The main activity of Accountantskant. Herrebosch is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Accountantskant. Herrebosch is not available. You also can look at reviews of Accountantskant. Herrebosch, open positions, location of Accountantskant. Herrebosch on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accountantskant. Herrebosch, Mechelen (Heffen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accountantskant. Herrebosch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accountantskant. Herrebosch, Mechelen (Heffen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accountantskant. Herrebosch, employees, financial statistics.