LANCIA/ LEKENNE GARAGE

Contactgegevens LANCIA/ LEKENNE GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANCIA/ LEKENNE GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANCIA/ LEKENNE GARAGE

Regio (region): Bierbeek (Lovenjoel), België

Adres (address): Tiensesteenweg 241-272A,3360, België

Telefoon (phone): 016 46 04 51; 016 46 89 89 016 46 04 51; 016 46 89 89

Fax (fax): 016 46 89 80; 016 46 39 35 016 46 89 80; 016 46 39 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANCIA/ LEKENNE GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANCIA/ LEKENNE GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANCIA/ LEKENNE GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANCIA/ LEKENNE GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANCIA/ LEKENNE GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANCIA/ LEKENNE GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANCIA/ LEKENNE GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANCIA/ LEKENNE GARAGE
Products information LANCIA/ LEKENNE GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE03446655273
Ondernemingsnummer: 3601287841
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LANCIA/ LEKENNE GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANCIA/ LEKENNE GARAGE
(Get full report from official database of BE for LANCIA/ LEKENNE GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANCIA/ LEKENNE GARAGE
Addition kinds of activities for LANCIA/ LEKENNE GARAGE

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
10990504. Zirkoniummalmwinning | Zirconium ore mining
17999907. Ontwateren | Dewatering
22820202. Acryl- en modacrylfilamentgarens: gooien, wikkelen, enz | Acrylic and modacrylic filament yarn: throwing, winding, etc
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
50859913. Springs | Springs
51980202. Vlek | Stain

Werken bij LANCIA/ LEKENNE GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANCIA/ LEKENNE GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANCIA/ LEKENNE GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANCIA/ LEKENNE GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Commercieel medewerker binnendienst NL FR (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een jong en dynamisch groeiend bedrijf in Schoten actief in de voeding zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. je zal instaan voor het onthaal van bezoekers je staat in voor de dispatching van binnenkomende telefoons je staat in voor de interne administratieve ondersteuning van het marketing- en verkoopsteam ook het inrichten en beheren van de commerciële ruimten behoort tot jouw takenpakket

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van LANCIA/ LEKENNE GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of LANCIA/ LEKENNE GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANCIA/ LEKENNE GARAGE. Laat een reactie achter voor LANCIA/ LEKENNE GARAGE. LANCIA/ LEKENNE GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANCIA/ LEKENNE GARAGE. Leave a respond for LANCIA/ LEKENNE GARAGE. LANCIA/ LEKENNE GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANCIA/ LEKENNE GARAGE op de google maps. Adres en contacten LANCIA/ LEKENNE GARAGE
Location of LANCIA/ LEKENNE GARAGE on the google maps. Address and contacts of LANCIA/ LEKENNE GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come LANCIA/ LEKENNE GARAGE LANCIA/ LEKENNE GARAGE: Backbone Consultants SCRL | de Bray C | Colette SA | Tonus Travel | Arbel S.A.

Other related companies as LANCIA/ LEKENNE GARAGE: Backbone Consultants SCRL | de Bray C | Colette SA | Tonus Travel | Arbel S.A.

LANCIA/ LEKENNE GARAGE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bierbeek (Lovenjoel), België. De volledige naam van het bedrijf is LANCIA/ LEKENNE GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03446655273. Het bedrijf LANCIA/ LEKENNE GARAGE bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 241-272A,3360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LANCIA/ LEKENNE GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANCIA/ LEKENNE GARAGE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANCIA/ LEKENNE GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANCIA/ LEKENNE GARAGE, openstaande posities, locatie van LANCIA/ LEKENNE GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LANCIA/ LEKENNE GARAGE is a company, that was registered 1996 in Bierbeek (Lovenjoel) region, Belgium. Full name of company is LANCIA/ LEKENNE GARAGE, company assigned to the tax number BE03446655273. The company LANCIA/ LEKENNE GARAGE is located at the address: Tiensesteenweg 241-272A,3360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LANCIA/ LEKENNE GARAGE were not found.
The main activity of LANCIA/ LEKENNE GARAGE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LANCIA/ LEKENNE GARAGE is not available. You also can look at reviews of LANCIA/ LEKENNE GARAGE, open positions, location of LANCIA/ LEKENNE GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANCIA/ LEKENNE GARAGE, Bierbeek (Lovenjoel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANCIA/ LEKENNE GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANCIA/ LEKENNE GARAGE, Bierbeek (Lovenjoel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANCIA/ LEKENNE GARAGE, employees, financial statistics.