Huygen Motors NV

Contactgegevens Huygen Motors NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huygen Motors NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huygen Motors NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 393,3500, België

Telefoon (phone): 011 27 03 55; 011 28 88 33 011 27 03 55; 011 28 88 33

Fax (fax): 011 28 88 30 011 28 88 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huygen Motors NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huygen Motors NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huygen Motors NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huygen Motors NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huygen Motors NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huygen Motors NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huygen Motors NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huygen Motors NV
Products information Huygen Motors NV

BTW identificatienummer (tax): BE05117950439
Ondernemingsnummer: 7519287109
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Huygen Motors NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huygen Motors NV
(Get full report from official database of BE for Huygen Motors NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huygen Motors NV
Addition kinds of activities for Huygen Motors NV

301101. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
23410201. Chemises, camisoles en teddies: vrouwen en kinderen | Chemises, camisoles, and teddies: women's and children's
23940203. Dekzeilen, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tarpaulins, fabric: made from purchased materials
32629900. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec

Werken bij Huygen Motors NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huygen Motors NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huygen Motors NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huygen Motors NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van Huygen Motors NV in sociale netwerken
Look for responds of Huygen Motors NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huygen Motors NV. Laat een reactie achter voor Huygen Motors NV. Huygen Motors NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huygen Motors NV. Leave a respond for Huygen Motors NV. Huygen Motors NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huygen Motors NV op de google maps. Adres en contacten Huygen Motors NV
Location of Huygen Motors NV on the google maps. Address and contacts of Huygen Motors NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Huygen Motors NV Huygen Motors NV: CRD SCRL | Coats NV | Duchateau Matériaux de Construction | Brähler ICS BVBA | Straku N.V.

Other related companies as Huygen Motors NV: CRD SCRL | Coats NV | Duchateau Matériaux de Construction | Brähler ICS BVBA | Straku N.V.

Huygen Motors NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Huygen Motors NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05117950439. Het bedrijf Huygen Motors NV bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 393,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Huygen Motors NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huygen Motors NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huygen Motors NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huygen Motors NV, openstaande posities, locatie van Huygen Motors NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Huygen Motors NV is a company, that was registered 1986 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Huygen Motors NV, company assigned to the tax number BE05117950439. The company Huygen Motors NV is located at the address: Sint-Truidersteenweg 393,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Huygen Motors NV were not found.
The main activity of Huygen Motors NV is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Huygen Motors NV is not available. You also can look at reviews of Huygen Motors NV, open positions, location of Huygen Motors NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huygen Motors NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huygen Motors NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huygen Motors NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huygen Motors NV, employees, financial statistics.