Garage Willy BVBA

Contactgegevens Garage Willy BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Willy BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Willy BVBA

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Duffelsesteenweg 144,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 77 77 03 457 77 77

Fax (fax): 03 458 01 86 03 458 01 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Willy BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Willy BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Willy BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Willy BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Willy BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Willy BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Willy BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Willy BVBA
Products information Garage Willy BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07054565429
Ondernemingsnummer: 6875213623
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 450,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Garage Willy BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Willy BVBA
(Get full report from official database of BE for Garage Willy BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Willy BVBA
Addition kinds of activities for Garage Willy BVBA

228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
20489909. Vis eten | Fish food
23920603. Linnen, tapijt: textiel, behalve vilt | Linings, carpet: textile, except felt
32110302. Isolatieglas, verzegelde eenheden | Insulating glass, sealed units
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft
37959903. Tankherstelvoertuigen | Tank recovery vehicles
50850701. touwwerk | Cordage
51430100. Melk | Milk
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive

Werken bij Garage Willy BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Willy BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Willy BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Willy BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van Garage Willy BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Garage Willy BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Willy BVBA. Laat een reactie achter voor Garage Willy BVBA. Garage Willy BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Willy BVBA. Leave a respond for Garage Willy BVBA. Garage Willy BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Willy BVBA op de google maps. Adres en contacten Garage Willy BVBA
Location of Garage Willy BVBA on the google maps. Address and contacts of Garage Willy BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Willy BVBA Garage Willy BVBA: Geminus-Finpower M & A NV | Target Power Group SA | Gunco NV | Boiselec SA | Keereman G

Other related companies as Garage Willy BVBA: Geminus-Finpower M & A NV | Target Power Group SA | Gunco NV | Boiselec SA | Keereman G

Garage Willy BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Willy BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07054565429. Het bedrijf Garage Willy BVBA bevindt zich op het adres: Duffelsesteenweg 144,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 450,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Garage Willy BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage Willy BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Willy BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Willy BVBA, openstaande posities, locatie van Garage Willy BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage Willy BVBA is a company, that was registered 1990 in Kontich region, Belgium. Full name of company is Garage Willy BVBA, company assigned to the tax number BE07054565429. The company Garage Willy BVBA is located at the address: Duffelsesteenweg 144,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 450,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Garage Willy BVBA were not found.
The main activity of Garage Willy BVBA is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Willy BVBA is not available. You also can look at reviews of Garage Willy BVBA, open positions, location of Garage Willy BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Willy BVBA, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Willy BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Willy BVBA, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Willy BVBA, employees, financial statistics.