Garage Touring-Van Bochaute SPRL

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Garage Touring-Van Bochaute SPRL
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Garage Touring-Van Bochaute SPRL

Contactgegevens Garage Touring-Van Bochaute SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Touring-Van Bochaute SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Touring-Van Bochaute SPRL

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Chaussée d'Ophain 22,1420, België

Telefoon (phone): 02 384 26 18 02 384 26 18

Fax (fax): 02 384 04 79 02 384 04 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Touring-Van Bochaute SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Touring-Van Bochaute SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Touring-Van Bochaute SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Touring-Van Bochaute SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Touring-Van Bochaute SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Touring-Van Bochaute SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Touring-Van Bochaute SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Touring-Van Bochaute SPRL
Products information Garage Touring-Van Bochaute SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01914886474
Ondernemingsnummer: 1681701660
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Garage Touring-Van Bochaute SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Touring-Van Bochaute SPRL
(Get full report from official database of BE for Garage Touring-Van Bochaute SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Touring-Van Bochaute SPRL
Addition kinds of activities for Garage Touring-Van Bochaute SPRL

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
27520300. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
34330102. Ovens, huishoudelijke stoom of warm water | Furnaces, domestic steam or hot water
35420501. Beaders, metaal (machines) | Beaders, metal (machines)
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services

Werken bij Garage Touring-Van Bochaute SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Touring-Van Bochaute SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Touring-Van Bochaute SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Touring-Van Bochaute SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Garage Touring-Van Bochaute SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Garage Touring-Van Bochaute SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Touring-Van Bochaute SPRL. Laat een reactie achter voor Garage Touring-Van Bochaute SPRL. Garage Touring-Van Bochaute SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Touring-Van Bochaute SPRL. Leave a respond for Garage Touring-Van Bochaute SPRL. Garage Touring-Van Bochaute SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Touring-Van Bochaute SPRL op de google maps. Adres en contacten Garage Touring-Van Bochaute SPRL
Location of Garage Touring-Van Bochaute SPRL on the google maps. Address and contacts of Garage Touring-Van Bochaute SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Touring-Van Bochaute SPRL Garage Touring-Van Bochaute SPRL: IN DE BALANS BVBA | S.K.P. NV | Van Herp Decoratie | MARTENS-KAASMEESTER | POLYTECNA

Other related companies as Garage Touring-Van Bochaute SPRL: IN DE BALANS BVBA | S.K.P. NV | Van Herp Decoratie | MARTENS-KAASMEESTER | POLYTECNA

Garage Touring-Van Bochaute SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Touring-Van Bochaute SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01914886474. Het bedrijf Garage Touring-Van Bochaute SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée d'Ophain 22,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Garage Touring-Van Bochaute SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage Touring-Van Bochaute SPRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Touring-Van Bochaute SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Touring-Van Bochaute SPRL, openstaande posities, locatie van Garage Touring-Van Bochaute SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage Touring-Van Bochaute SPRL is a company, that was registered 2018 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is Garage Touring-Van Bochaute SPRL, company assigned to the tax number BE01914886474. The company Garage Touring-Van Bochaute SPRL is located at the address: Chaussée d'Ophain 22,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Garage Touring-Van Bochaute SPRL were not found.
The main activity of Garage Touring-Van Bochaute SPRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Touring-Van Bochaute SPRL is not available. You also can look at reviews of Garage Touring-Van Bochaute SPRL, open positions, location of Garage Touring-Van Bochaute SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Touring-Van Bochaute SPRL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Touring-Van Bochaute SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Touring-Van Bochaute SPRL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Touring-Van Bochaute SPRL, employees, financial statistics.