GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV

Contactgegevens GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV

Regio (region): Waregem (Sint-Eloois-Vijve), België

Adres (address): Posterijstraat 36,8793, België

Telefoon (phone): 056 60 12 90 056 60 12 90

Fax (fax): 056 60 60 08 056 60 60 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV
Products information GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05314056396
Ondernemingsnummer: 8060363769
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV
(Get full report from official database of BE for GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV
Addition kinds of activities for GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV

832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
01810103. Matten, geperforeerd: bodem erosie, groei van | Mats, preseeded: soil erosion, growing of
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
76990105. Meteorologische instrument reparatie | Meteorological instrument repair
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company

Werken bij GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV. Laat een reactie achter voor GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV. GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV. Leave a respond for GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV. GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV op de google maps. Adres en contacten GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV
Location of GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV on the google maps. Address and contacts of GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV: Floregineel | Burata Bis | Drukhuis De Grote Arend BVBA | TRONIXX BELGIUM NV | DE JONG KEUKENS

Other related companies as GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV: Floregineel | Burata Bis | Drukhuis De Grote Arend BVBA | TRONIXX BELGIUM NV | DE JONG KEUKENS

GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Waregem (Sint-Eloois-Vijve), België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05314056396. Het bedrijf GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV bevindt zich op het adres: Posterijstraat 36,8793. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, openstaande posities, locatie van GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV is a company, that was registered 2009 in Waregem (Sint-Eloois-Vijve) region, Belgium. Full name of company is GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, company assigned to the tax number BE05314056396. The company GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV is located at the address: Posterijstraat 36,8793. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV were not found.
The main activity of GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV is not available. You also can look at reviews of GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, open positions, location of GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, Waregem (Sint-Eloois-Vijve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, Waregem (Sint-Eloois-Vijve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE SNOECK-BRUYNEEL NV, employees, financial statistics.