GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA

Contactgegevens GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Brugsesteenweg 333,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 93 99 051 22 93 99

Fax (fax): 051 24 15 67 051 24 15 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA
Products information GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07327575683
Ondernemingsnummer: 6746124267
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA
(Get full report from official database of BE for GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA
Addition kinds of activities for GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA

836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
41110200. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation
50939901. Automotive wrecking voor schroot | Automotive wrecking for scrap
54619901. bagels | Bagels
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service

Werken bij GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA. Laat een reactie achter voor GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA. GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA. Leave a respond for GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA. GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA op de google maps. Adres en contacten GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA
Location of GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA on the google maps. Address and contacts of GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA: Fotografie Masselis Frank & Hendrik BVBA | JENNYFER | S.E.F.M.E.P. SCRL | Kerremans NV | Speyer G & M NV

Other related companies as GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA: Fotografie Masselis Frank & Hendrik BVBA | JENNYFER | S.E.F.M.E.P. SCRL | Kerremans NV | Speyer G & M NV

GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07327575683. Het bedrijf GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 333,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, openstaande posities, locatie van GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA is a company, that was registered 1991 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, company assigned to the tax number BE07327575683. The company GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA is located at the address: Brugsesteenweg 333,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA were not found.
The main activity of GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA is not available. You also can look at reviews of GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, open positions, location of GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE PLANCKE DEKETELAERE BVB BVBA, employees, financial statistics.