GARAGE KERREMANS NV

Contactgegevens GARAGE KERREMANS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE KERREMANS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE KERREMANS NV

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 380,2500, België

Telefoon (phone): 03 480 06 03 03 480 06 03

Fax (fax): 03 489 21 56 03 489 21 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE KERREMANS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE KERREMANS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE KERREMANS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE KERREMANS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE KERREMANS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE KERREMANS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE KERREMANS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE KERREMANS NV
Products information GARAGE KERREMANS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04112976074
Ondernemingsnummer: 7759063720
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GARAGE KERREMANS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE KERREMANS NV
(Get full report from official database of BE for GARAGE KERREMANS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE KERREMANS NV
Addition kinds of activities for GARAGE KERREMANS NV

251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
27890200. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
35480000. Lasapparatuur | Welding apparatus
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
82310102. Medische bibliotheek | Medical library
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library

Werken bij GARAGE KERREMANS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE KERREMANS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE KERREMANS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE KERREMANS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van GARAGE KERREMANS NV in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE KERREMANS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE KERREMANS NV. Laat een reactie achter voor GARAGE KERREMANS NV. GARAGE KERREMANS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE KERREMANS NV. Leave a respond for GARAGE KERREMANS NV. GARAGE KERREMANS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE KERREMANS NV op de google maps. Adres en contacten GARAGE KERREMANS NV
Location of GARAGE KERREMANS NV on the google maps. Address and contacts of GARAGE KERREMANS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE KERREMANS NV GARAGE KERREMANS NV: GARAGE MARC BOEL BVBA | Sebastien Scuvee | Label'or S.A. Fabrique D'etiquettes | Lambert N.V. | Olympic Airways S.A.

Other related companies as GARAGE KERREMANS NV: GARAGE MARC BOEL BVBA | Sebastien Scuvee | Label'or S.A. Fabrique D'etiquettes | Lambert N.V. | Olympic Airways S.A.

GARAGE KERREMANS NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE KERREMANS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04112976074. Het bedrijf GARAGE KERREMANS NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 380,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GARAGE KERREMANS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE KERREMANS NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE KERREMANS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE KERREMANS NV, openstaande posities, locatie van GARAGE KERREMANS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE KERREMANS NV is a company, that was registered 2009 in Lier region, Belgium. Full name of company is GARAGE KERREMANS NV, company assigned to the tax number BE04112976074. The company GARAGE KERREMANS NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 380,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GARAGE KERREMANS NV were not found.
The main activity of GARAGE KERREMANS NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE KERREMANS NV is not available. You also can look at reviews of GARAGE KERREMANS NV, open positions, location of GARAGE KERREMANS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE KERREMANS NV, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE KERREMANS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE KERREMANS NV, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE KERREMANS NV, employees, financial statistics.