GARAGE JEROME J SPRL

Contactgegevens GARAGE JEROME J SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE JEROME J SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE JEROME J SPRL

Regio (region): Soumagne (Micheroux), België

Adres (address): Avenue de la Résistance 53,4630, België

Telefoon (phone): 04 377 45 45; 04 358 43 08 04 377 45 45; 04 358 43 08

Fax (fax): 04 358 86 35; 04 377 47 27 04 358 86 35; 04 377 47 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE JEROME J SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE JEROME J SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE JEROME J SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE JEROME J SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE JEROME J SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE JEROME J SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE JEROME J SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE JEROME J SPRL
Products information GARAGE JEROME J SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07645629882
Ondernemingsnummer: 3010223388
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GARAGE JEROME J SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE JEROME J SPRL
(Get full report from official database of BE for GARAGE JEROME J SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE JEROME J SPRL
Addition kinds of activities for GARAGE JEROME J SPRL

23930100. Canvas tassen | Canvas bags
25110306. Speel pennen, kinderen: hout | Play pens, children's: wood
26799903. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paper products, converted, nec
39449902. Manden, speelgoed | Baskets, toy
50440100. Rekenmachines | Calculating machines

Werken bij GARAGE JEROME J SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE JEROME J SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE JEROME J SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE JEROME J SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE JEROME J SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE JEROME J SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE JEROME J SPRL. Laat een reactie achter voor GARAGE JEROME J SPRL. GARAGE JEROME J SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE JEROME J SPRL. Leave a respond for GARAGE JEROME J SPRL. GARAGE JEROME J SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE JEROME J SPRL op de google maps. Adres en contacten GARAGE JEROME J SPRL
Location of GARAGE JEROME J SPRL on the google maps. Address and contacts of GARAGE JEROME J SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE JEROME J SPRL GARAGE JEROME J SPRL: IDEAXIS NV | M-REAL MEULEMANS SA | Tout Parquet Ransy et frères SPRL | Hakoma N.V. | Scriburo B.V.B.A.

Other related companies as GARAGE JEROME J SPRL: IDEAXIS NV | M-REAL MEULEMANS SA | Tout Parquet Ransy et frères SPRL | Hakoma N.V. | Scriburo B.V.B.A.

GARAGE JEROME J SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Soumagne (Micheroux), België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE JEROME J SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07645629882. Het bedrijf GARAGE JEROME J SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la Résistance 53,4630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GARAGE JEROME J SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE JEROME J SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE JEROME J SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE JEROME J SPRL, openstaande posities, locatie van GARAGE JEROME J SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE JEROME J SPRL is a company, that was registered 1988 in Soumagne (Micheroux) region, Belgium. Full name of company is GARAGE JEROME J SPRL, company assigned to the tax number BE07645629882. The company GARAGE JEROME J SPRL is located at the address: Avenue de la Résistance 53,4630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GARAGE JEROME J SPRL were not found.
The main activity of GARAGE JEROME J SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE JEROME J SPRL is not available. You also can look at reviews of GARAGE JEROME J SPRL, open positions, location of GARAGE JEROME J SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE JEROME J SPRL, Soumagne (Micheroux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE JEROME J SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE JEROME J SPRL, Soumagne (Micheroux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE JEROME J SPRL, employees, financial statistics.