GARAGE GERARD & FILS SPRL

Contactgegevens GARAGE GERARD & FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE GERARD & FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE GERARD & FILS SPRL

Regio (region): Libramont-Chevigny (Recogne), België

Adres (address): Rue de Grandvoir 2A,6800, België

Telefoon (phone): 061 23 37 90 061 23 37 90

Fax (fax): 061 23 37 91 061 23 37 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE GERARD & FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE GERARD & FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE GERARD & FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE GERARD & FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE GERARD & FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE GERARD & FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE GERARD & FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE GERARD & FILS SPRL
Products information GARAGE GERARD & FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07331420898
Ondernemingsnummer: 4462615966
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GARAGE GERARD & FILS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE GERARD & FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for GARAGE GERARD & FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE GERARD & FILS SPRL
Addition kinds of activities for GARAGE GERARD & FILS SPRL

504900. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
08310200. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
27599903. Directories (behalve telefoon): drukwerk, nsk | Directories (except telephone): printing, nsk
28750000. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
35650104. Canning machines, voedsel | Canning machinery, food
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories
50210301. bedden | Beds
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment

Werken bij GARAGE GERARD & FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE GERARD & FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE GERARD & FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE GERARD & FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van GARAGE GERARD & FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE GERARD & FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE GERARD & FILS SPRL. Laat een reactie achter voor GARAGE GERARD & FILS SPRL. GARAGE GERARD & FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE GERARD & FILS SPRL. Leave a respond for GARAGE GERARD & FILS SPRL. GARAGE GERARD & FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE GERARD & FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten GARAGE GERARD & FILS SPRL
Location of GARAGE GERARD & FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of GARAGE GERARD & FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE GERARD & FILS SPRL GARAGE GERARD & FILS SPRL: Verba-Elek BVBA | Electric Light and Sound | B & T TEXTILIA NV | Buhler A. Etablissement N.V. | The Great Escape

Other related companies as GARAGE GERARD & FILS SPRL: Verba-Elek BVBA | Electric Light and Sound | B & T TEXTILIA NV | Buhler A. Etablissement N.V. | The Great Escape

GARAGE GERARD & FILS SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Libramont-Chevigny (Recogne), België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE GERARD & FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07331420898. Het bedrijf GARAGE GERARD & FILS SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Grandvoir 2A,6800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GARAGE GERARD & FILS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE GERARD & FILS SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE GERARD & FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE GERARD & FILS SPRL, openstaande posities, locatie van GARAGE GERARD & FILS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE GERARD & FILS SPRL is a company, that was registered 1985 in Libramont-Chevigny (Recogne) region, Belgium. Full name of company is GARAGE GERARD & FILS SPRL, company assigned to the tax number BE07331420898. The company GARAGE GERARD & FILS SPRL is located at the address: Rue de Grandvoir 2A,6800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GARAGE GERARD & FILS SPRL were not found.
The main activity of GARAGE GERARD & FILS SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE GERARD & FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of GARAGE GERARD & FILS SPRL, open positions, location of GARAGE GERARD & FILS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE GERARD & FILS SPRL, Libramont-Chevigny (Recogne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE GERARD & FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE GERARD & FILS SPRL, Libramont-Chevigny (Recogne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE GERARD & FILS SPRL, employees, financial statistics.