GARAGE BASTIEN NV

Contactgegevens GARAGE BASTIEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE BASTIEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE BASTIEN NV

Regio (region): Ronse, België

Adres (address): César Snoecklaan 40,9600, België

Telefoon (phone): 055 21 41 73 055 21 41 73

Fax (fax): 055 20 90 71 055 20 90 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE BASTIEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE BASTIEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE BASTIEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE BASTIEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE BASTIEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE BASTIEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE BASTIEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE BASTIEN NV
Products information GARAGE BASTIEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01053558349
Ondernemingsnummer: 9187561035
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GARAGE BASTIEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE BASTIEN NV
(Get full report from official database of BE for GARAGE BASTIEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE BASTIEN NV
Addition kinds of activities for GARAGE BASTIEN NV

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
492500. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
20410302. Pizza mengt | Pizza mixes
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
50450103. Printers, computer | Printers, computer
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental

Werken bij GARAGE BASTIEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE BASTIEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE BASTIEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE BASTIEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van GARAGE BASTIEN NV in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE BASTIEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE BASTIEN NV. Laat een reactie achter voor GARAGE BASTIEN NV. GARAGE BASTIEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE BASTIEN NV. Leave a respond for GARAGE BASTIEN NV. GARAGE BASTIEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE BASTIEN NV op de google maps. Adres en contacten GARAGE BASTIEN NV
Location of GARAGE BASTIEN NV on the google maps. Address and contacts of GARAGE BASTIEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE BASTIEN NV GARAGE BASTIEN NV: Vandergoten J Ph sa-nv | Centea-Lint (Kantoor Blaes-Van Rooy) BVBA | Havaux SA | Stevelinck Henri N.V. | fashionfactories nv

Other related companies as GARAGE BASTIEN NV: Vandergoten J Ph sa-nv | Centea-Lint (Kantoor Blaes-Van Rooy) BVBA | Havaux SA | Stevelinck Henri N.V. | fashionfactories nv

GARAGE BASTIEN NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Ronse, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE BASTIEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01053558349. Het bedrijf GARAGE BASTIEN NV bevindt zich op het adres: César Snoecklaan 40,9600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GARAGE BASTIEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE BASTIEN NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE BASTIEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE BASTIEN NV, openstaande posities, locatie van GARAGE BASTIEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE BASTIEN NV is a company, that was registered 2014 in Ronse region, Belgium. Full name of company is GARAGE BASTIEN NV, company assigned to the tax number BE01053558349. The company GARAGE BASTIEN NV is located at the address: César Snoecklaan 40,9600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GARAGE BASTIEN NV were not found.
The main activity of GARAGE BASTIEN NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE BASTIEN NV is not available. You also can look at reviews of GARAGE BASTIEN NV, open positions, location of GARAGE BASTIEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE BASTIEN NV, Ronse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE BASTIEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE BASTIEN NV, Ronse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE BASTIEN NV, employees, financial statistics.