STASSE PERE ET FILS SCRL

Contactgegevens STASSE PERE ET FILS SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STASSE PERE ET FILS SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STASSE PERE ET FILS SCRL

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): J. Vanden Broeckstraat 61,1780, België

Telefoon (phone): 02 460 50 41; 0477 42 83 76 02 460 50 41; 0477 42 83 76

Fax (fax): 02 460 50 41; 02 461 16 58 02 460 50 41; 02 461 16 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STASSE PERE ET FILS SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STASSE PERE ET FILS SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STASSE PERE ET FILS SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STASSE PERE ET FILS SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STASSE PERE ET FILS SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STASSE PERE ET FILS SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STASSE PERE ET FILS SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STASSE PERE ET FILS SCRL
Products information STASSE PERE ET FILS SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06517608642
Ondernemingsnummer: 4322265625
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in STASSE PERE ET FILS SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STASSE PERE ET FILS SCRL
(Get full report from official database of BE for STASSE PERE ET FILS SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STASSE PERE ET FILS SCRL
Addition kinds of activities for STASSE PERE ET FILS SCRL

3432. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
24990903. Vleeshamers, hout | Meat hammers, wood
32719902. Blokken, beton of cinder: standaard | Blocks, concrete or cinder: standard
38250314. Meters: elektrisch, zak, draagbaar, paneelbord, enz. | Meters: electric, pocket, portable, panelboard, etc.
87349909. Bodemanalyse | Soil analysis

Werken bij STASSE PERE ET FILS SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STASSE PERE ET FILS SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STASSE PERE ET FILS SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STASSE PERE ET FILS SCRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

  Type: Vervanging brugpensioen

  Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

 • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

 • Schilder (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Vloerder (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

 • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

 • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Senior Credit Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

 • IT Project Manager (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: STREAMOVATIONS

  Type: Vaste Job

  Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

 • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

 • Functioneel Analist (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Tri ICT Belux

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

 • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van STASSE PERE ET FILS SCRL in sociale netwerken
Look for responds of STASSE PERE ET FILS SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STASSE PERE ET FILS SCRL. Laat een reactie achter voor STASSE PERE ET FILS SCRL. STASSE PERE ET FILS SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STASSE PERE ET FILS SCRL. Leave a respond for STASSE PERE ET FILS SCRL. STASSE PERE ET FILS SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STASSE PERE ET FILS SCRL op de google maps. Adres en contacten STASSE PERE ET FILS SCRL
Location of STASSE PERE ET FILS SCRL on the google maps. Address and contacts of STASSE PERE ET FILS SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come STASSE PERE ET FILS SCRL STASSE PERE ET FILS SCRL: Cards Encoding Company SA | Plak 4 Publi | Claes Gil Produkties B.V.B.A. | Tente N.V. | MackX

Other related companies as STASSE PERE ET FILS SCRL: Cards Encoding Company SA | Plak 4 Publi | Claes Gil Produkties B.V.B.A. | Tente N.V. | MackX

STASSE PERE ET FILS SCRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is STASSE PERE ET FILS SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06517608642. Het bedrijf STASSE PERE ET FILS SCRL bevindt zich op het adres: J. Vanden Broeckstraat 61,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in STASSE PERE ET FILS SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STASSE PERE ET FILS SCRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STASSE PERE ET FILS SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STASSE PERE ET FILS SCRL, openstaande posities, locatie van STASSE PERE ET FILS SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STASSE PERE ET FILS SCRL is a company, that was registered 2006 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is STASSE PERE ET FILS SCRL, company assigned to the tax number BE06517608642. The company STASSE PERE ET FILS SCRL is located at the address: J. Vanden Broeckstraat 61,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in STASSE PERE ET FILS SCRL were not found.
The main activity of STASSE PERE ET FILS SCRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STASSE PERE ET FILS SCRL is not available. You also can look at reviews of STASSE PERE ET FILS SCRL, open positions, location of STASSE PERE ET FILS SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STASSE PERE ET FILS SCRL, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STASSE PERE ET FILS SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STASSE PERE ET FILS SCRL, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STASSE PERE ET FILS SCRL, employees, financial statistics.