Flanders U.S.-Cars

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Flanders U.S.-Cars
Private companiesAgricultural Services • Flanders U.S.-Cars

Contactgegevens Flanders U.S.-Cars: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flanders U.S.-Cars: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flanders U.S.-Cars

Regio (region): Oostende (Stene), België

Adres (address): Joseph Plateaustraat 5,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 53 08 059 70 53 08

Fax (fax): 059 70 53 44 059 70 53 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flanders U.S.-Cars: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flanders U.S.-Cars"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flanders U.S.-Cars"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flanders U.S.-Cars, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flanders U.S.-Cars. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flanders U.S.-Cars, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flanders U.S.-Cars. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flanders U.S.-Cars
Products information Flanders U.S.-Cars

BTW identificatienummer (tax): BE03633972167
Ondernemingsnummer: 5504669189
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Flanders U.S.-Cars zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flanders U.S.-Cars
(Get full report from official database of BE for Flanders U.S.-Cars)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flanders U.S.-Cars
Addition kinds of activities for Flanders U.S.-Cars

354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
804300. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
51220300. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries

Werken bij Flanders U.S.-Cars: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flanders U.S.-Cars: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flanders U.S.-Cars. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flanders U.S.-Cars. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Flanders U.S.-Cars in sociale netwerken
Look for responds of Flanders U.S.-Cars in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flanders U.S.-Cars. Laat een reactie achter voor Flanders U.S.-Cars. Flanders U.S.-Cars bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flanders U.S.-Cars. Leave a respond for Flanders U.S.-Cars. Flanders U.S.-Cars on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flanders U.S.-Cars op de google maps. Adres en contacten Flanders U.S.-Cars
Location of Flanders U.S.-Cars on the google maps. Address and contacts of Flanders U.S.-Cars

Andere gerelateerde bedrijven als come Flanders U.S.-Cars Flanders U.S.-Cars: All Sound & Light Karaoke | POL-PLAN BELGIUM BVBA | Van Hout BVBA | Mega-Express BVBA | AFSHAR KHARAGHAN,REZA

Other related companies as Flanders U.S.-Cars: All Sound & Light Karaoke | POL-PLAN BELGIUM BVBA | Van Hout BVBA | Mega-Express BVBA | AFSHAR KHARAGHAN,REZA

Flanders U.S.-Cars is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Oostende (Stene), België. De volledige naam van het bedrijf is Flanders U.S.-Cars, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03633972167. Het bedrijf Flanders U.S.-Cars bevindt zich op het adres: Joseph Plateaustraat 5,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 319,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Flanders U.S.-Cars zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flanders U.S.-Cars is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flanders U.S.-Cars is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flanders U.S.-Cars, openstaande posities, locatie van Flanders U.S.-Cars op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flanders U.S.-Cars is a company, that was registered 1999 in Oostende (Stene) region, Belgium. Full name of company is Flanders U.S.-Cars, company assigned to the tax number BE03633972167. The company Flanders U.S.-Cars is located at the address: Joseph Plateaustraat 5,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 319,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Flanders U.S.-Cars were not found.
The main activity of Flanders U.S.-Cars is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Flanders U.S.-Cars is not available. You also can look at reviews of Flanders U.S.-Cars, open positions, location of Flanders U.S.-Cars on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flanders U.S.-Cars, Oostende (Stene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flanders U.S.-Cars, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flanders U.S.-Cars, Oostende (Stene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flanders U.S.-Cars, employees, financial statistics.