FIAT/LEKENNE GARAGE

Contactgegevens FIAT/LEKENNE GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIAT/LEKENNE GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIAT/LEKENNE GARAGE

Regio (region): Bierbeek (Lovenjoel), België

Adres (address): Tiensesteenweg 241-272A,3360, België

Telefoon (phone): 016 46 04 51; 016 46 89 89 016 46 04 51; 016 46 89 89

Fax (fax): 016 46 89 80; 016 46 39 35 016 46 89 80; 016 46 39 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIAT/LEKENNE GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIAT/LEKENNE GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIAT/LEKENNE GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIAT/LEKENNE GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIAT/LEKENNE GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIAT/LEKENNE GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIAT/LEKENNE GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIAT/LEKENNE GARAGE
Products information FIAT/LEKENNE GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE02028869628
Ondernemingsnummer: 3420562744
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in FIAT/LEKENNE GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIAT/LEKENNE GARAGE
(Get full report from official database of BE for FIAT/LEKENNE GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIAT/LEKENNE GARAGE
Addition kinds of activities for FIAT/LEKENNE GARAGE

3353. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
24520103. Boerderijen gebouwen, geprefabriceerd of draagbaar: hout | Farm buildings, prefabricated or portable: wood
25419904. Ruiten, winkel of lunchroom, geprefabriceerd: hout | Window backs, store or lunchroom, prefabricated: wood
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
51820201. Cocktails, alcoholisch: voorverwarmd | Cocktails, alcoholic: premixed
75349902. Recycling van de band | Tire recapping

Werken bij FIAT/LEKENNE GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIAT/LEKENNE GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIAT/LEKENNE GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIAT/LEKENNE GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van FIAT/LEKENNE GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of FIAT/LEKENNE GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIAT/LEKENNE GARAGE. Laat een reactie achter voor FIAT/LEKENNE GARAGE. FIAT/LEKENNE GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIAT/LEKENNE GARAGE. Leave a respond for FIAT/LEKENNE GARAGE. FIAT/LEKENNE GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIAT/LEKENNE GARAGE op de google maps. Adres en contacten FIAT/LEKENNE GARAGE
Location of FIAT/LEKENNE GARAGE on the google maps. Address and contacts of FIAT/LEKENNE GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come FIAT/LEKENNE GARAGE FIAT/LEKENNE GARAGE: S.E.M. INDUSTRY SA | Van Gompel NV | SMET-FLORENS H | Spiessens Constructie NV | Lingier

Other related companies as FIAT/LEKENNE GARAGE: S.E.M. INDUSTRY SA | Van Gompel NV | SMET-FLORENS H | Spiessens Constructie NV | Lingier

FIAT/LEKENNE GARAGE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bierbeek (Lovenjoel), België. De volledige naam van het bedrijf is FIAT/LEKENNE GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02028869628. Het bedrijf FIAT/LEKENNE GARAGE bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 241-272A,3360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 819,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FIAT/LEKENNE GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIAT/LEKENNE GARAGE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIAT/LEKENNE GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIAT/LEKENNE GARAGE, openstaande posities, locatie van FIAT/LEKENNE GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FIAT/LEKENNE GARAGE is a company, that was registered 2005 in Bierbeek (Lovenjoel) region, Belgium. Full name of company is FIAT/LEKENNE GARAGE, company assigned to the tax number BE02028869628. The company FIAT/LEKENNE GARAGE is located at the address: Tiensesteenweg 241-272A,3360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 819,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FIAT/LEKENNE GARAGE were not found.
The main activity of FIAT/LEKENNE GARAGE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FIAT/LEKENNE GARAGE is not available. You also can look at reviews of FIAT/LEKENNE GARAGE, open positions, location of FIAT/LEKENNE GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIAT/LEKENNE GARAGE, Bierbeek (Lovenjoel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIAT/LEKENNE GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIAT/LEKENNE GARAGE, Bierbeek (Lovenjoel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIAT/LEKENNE GARAGE, employees, financial statistics.