Delmée N Ets

Contactgegevens Delmée N Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delmée N Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delmée N Ets

Regio (region): Ellezelles, België

Adres (address): Rue de Lessines 13-15,7890, België

Telefoon (phone): 068 55 33 54 068 55 33 54

Fax (fax): 068 55 33 57 068 55 33 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delmée N Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delmée N Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delmée N Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delmée N Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delmée N Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delmée N Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delmée N Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delmée N Ets
Products information Delmée N Ets

BTW identificatienummer (tax): BE07989776611
Ondernemingsnummer: 5636230468
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Delmée N Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delmée N Ets
(Get full report from official database of BE for Delmée N Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delmée N Ets
Addition kinds of activities for Delmée N Ets

363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
504901. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
14590204. Magnesiet mijnbouw | Magnesite mining
27320203. Handboeken: printen en binden, niet publiceren | Textbooks: printing and binding, not publishing
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
31440000. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
35230200. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
50850100. Commerciële containers | Commercial containers
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products

Werken bij Delmée N Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delmée N Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delmée N Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delmée N Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

Zoek naar antwoorden van Delmée N Ets in sociale netwerken
Look for responds of Delmée N Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delmée N Ets. Laat een reactie achter voor Delmée N Ets. Delmée N Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delmée N Ets. Leave a respond for Delmée N Ets. Delmée N Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delmée N Ets op de google maps. Adres en contacten Delmée N Ets
Location of Delmée N Ets on the google maps. Address and contacts of Delmée N Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Delmée N Ets Delmée N Ets: INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA | Elogic Consulting Tessa | Astrid Immobilia | Van Bets SA | Drytec S.A.

Other related companies as Delmée N Ets: INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA | Elogic Consulting Tessa | Astrid Immobilia | Van Bets SA | Drytec S.A.

Delmée N Ets is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Ellezelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Delmée N Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07989776611. Het bedrijf Delmée N Ets bevindt zich op het adres: Rue de Lessines 13-15,7890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Delmée N Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delmée N Ets is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delmée N Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delmée N Ets, openstaande posities, locatie van Delmée N Ets op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delmée N Ets is a company, that was registered 2011 in Ellezelles region, Belgium. Full name of company is Delmée N Ets, company assigned to the tax number BE07989776611. The company Delmée N Ets is located at the address: Rue de Lessines 13-15,7890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 582,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Delmée N Ets were not found.
The main activity of Delmée N Ets is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Delmée N Ets is not available. You also can look at reviews of Delmée N Ets, open positions, location of Delmée N Ets on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delmée N Ets, Ellezelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delmée N Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delmée N Ets, Ellezelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delmée N Ets, employees, financial statistics.