De Patrijs NV

Contactgegevens De Patrijs NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Patrijs NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Patrijs NV

Regio (region): Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike), België

Adres (address): Deinzestraat 34,9790, België

Telefoon (phone): 09 383 53 11; 09 383 81 92 09 383 53 11; 09 383 81 92

Fax (fax): 09 383 71 11 09 383 71 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Patrijs NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Patrijs NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Patrijs NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Patrijs NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Patrijs NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Patrijs NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Patrijs NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Patrijs NV
Products information De Patrijs NV

BTW identificatienummer (tax): BE09269409179
Ondernemingsnummer: 5574432373
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Patrijs NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Patrijs NV
(Get full report from official database of BE for De Patrijs NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Patrijs NV
Addition kinds of activities for De Patrijs NV

231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
322907. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
79480100. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers

Werken bij De Patrijs NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Patrijs NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Patrijs NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Patrijs NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van De Patrijs NV in sociale netwerken
Look for responds of De Patrijs NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Patrijs NV. Laat een reactie achter voor De Patrijs NV. De Patrijs NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Patrijs NV. Leave a respond for De Patrijs NV. De Patrijs NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Patrijs NV op de google maps. Adres en contacten De Patrijs NV
Location of De Patrijs NV on the google maps. Address and contacts of De Patrijs NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Patrijs NV De Patrijs NV: Micro Style | Thomas Wilfried | EUROPAY International | Info-grafic SA | Weverij G.G. Delabie NV

Other related companies as De Patrijs NV: Micro Style | Thomas Wilfried | EUROPAY International | Info-grafic SA | Weverij G.G. Delabie NV

De Patrijs NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike), België. De volledige naam van het bedrijf is De Patrijs NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09269409179. Het bedrijf De Patrijs NV bevindt zich op het adres: Deinzestraat 34,9790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Patrijs NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Patrijs NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Patrijs NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Patrijs NV, openstaande posities, locatie van De Patrijs NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Patrijs NV is a company, that was registered 1987 in Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike) region, Belgium. Full name of company is De Patrijs NV, company assigned to the tax number BE09269409179. The company De Patrijs NV is located at the address: Deinzestraat 34,9790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Patrijs NV were not found.
The main activity of De Patrijs NV is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Patrijs NV is not available. You also can look at reviews of De Patrijs NV, open positions, location of De Patrijs NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Patrijs NV, Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Patrijs NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Patrijs NV, Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Patrijs NV, employees, financial statistics.