CITROEN-GARAGE VERDONCK

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • CITROEN-GARAGE VERDONCK
Private companiesInsurance Carriers • CITROEN-GARAGE VERDONCK

Contactgegevens CITROEN-GARAGE VERDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITROEN-GARAGE VERDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITROEN-GARAGE VERDONCK

Regio (region): Antwerpen (Ekeren), België

Adres (address): Steenstraat 98,2180, België

Telefoon (phone): 03 541 15 91 03 541 15 91

Fax (fax): +32 (60) 814-65-76 +32 (60) 814-65-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITROEN-GARAGE VERDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITROEN-GARAGE VERDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITROEN-GARAGE VERDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITROEN-GARAGE VERDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITROEN-GARAGE VERDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITROEN-GARAGE VERDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITROEN-GARAGE VERDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITROEN-GARAGE VERDONCK
Products information CITROEN-GARAGE VERDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE08779968261
Ondernemingsnummer: 4375274658
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CITROEN-GARAGE VERDONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITROEN-GARAGE VERDONCK
(Get full report from official database of BE for CITROEN-GARAGE VERDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITROEN-GARAGE VERDONCK
Addition kinds of activities for CITROEN-GARAGE VERDONCK

355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
87339901. Fysisch onderzoek, niet-commercieel | Physical research, noncommercial
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij CITROEN-GARAGE VERDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITROEN-GARAGE VERDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITROEN-GARAGE VERDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITROEN-GARAGE VERDONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

Zoek naar antwoorden van CITROEN-GARAGE VERDONCK in sociale netwerken
Look for responds of CITROEN-GARAGE VERDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITROEN-GARAGE VERDONCK. Laat een reactie achter voor CITROEN-GARAGE VERDONCK. CITROEN-GARAGE VERDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITROEN-GARAGE VERDONCK. Leave a respond for CITROEN-GARAGE VERDONCK. CITROEN-GARAGE VERDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITROEN-GARAGE VERDONCK op de google maps. Adres en contacten CITROEN-GARAGE VERDONCK
Location of CITROEN-GARAGE VERDONCK on the google maps. Address and contacts of CITROEN-GARAGE VERDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CITROEN-GARAGE VERDONCK CITROEN-GARAGE VERDONCK: De Neve C | Drunova BVBA | Daelman Frans NV | Goorden N.V. | Green belgium asbl

Other related companies as CITROEN-GARAGE VERDONCK: De Neve C | Drunova BVBA | Daelman Frans NV | Goorden N.V. | Green belgium asbl

CITROEN-GARAGE VERDONCK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Ekeren), België. De volledige naam van het bedrijf is CITROEN-GARAGE VERDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08779968261. Het bedrijf CITROEN-GARAGE VERDONCK bevindt zich op het adres: Steenstraat 98,2180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CITROEN-GARAGE VERDONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CITROEN-GARAGE VERDONCK is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITROEN-GARAGE VERDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITROEN-GARAGE VERDONCK, openstaande posities, locatie van CITROEN-GARAGE VERDONCK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CITROEN-GARAGE VERDONCK is a company, that was registered 1994 in Antwerpen (Ekeren) region, Belgium. Full name of company is CITROEN-GARAGE VERDONCK, company assigned to the tax number BE08779968261. The company CITROEN-GARAGE VERDONCK is located at the address: Steenstraat 98,2180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CITROEN-GARAGE VERDONCK were not found.
The main activity of CITROEN-GARAGE VERDONCK is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CITROEN-GARAGE VERDONCK is not available. You also can look at reviews of CITROEN-GARAGE VERDONCK, open positions, location of CITROEN-GARAGE VERDONCK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITROEN-GARAGE VERDONCK, Antwerpen (Ekeren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITROEN-GARAGE VERDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITROEN-GARAGE VERDONCK, Antwerpen (Ekeren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITROEN-GARAGE VERDONCK, employees, financial statistics.