C.S.D. Motors NV

Contactgegevens C.S.D. Motors NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.S.D. Motors NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.S.D. Motors NV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Vliegveldstraat 72,1130, België

Telefoon (phone): 02 705 46 46 02 705 46 46

Fax (fax): 02 705 47 47 02 705 47 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.S.D. Motors NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.S.D. Motors NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.S.D. Motors NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.S.D. Motors NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.S.D. Motors NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.S.D. Motors NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.S.D. Motors NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.S.D. Motors NV
Products information C.S.D. Motors NV

BTW identificatienummer (tax): BE09662719726
Ondernemingsnummer: 9861297607
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in C.S.D. Motors NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.S.D. Motors NV
(Get full report from official database of BE for C.S.D. Motors NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.S.D. Motors NV
Addition kinds of activities for C.S.D. Motors NV

5992. Bloemisten | Florists
22570000. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
22610203. Brandbestendig afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Fire resistance finishing of cotton broadwoven fabrics
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
38410422. trocars | Trocars
42229902. Opslag, bevroren of gekoelde goederen | Storage, frozen or refrigerated goods
83610201. Halverwege huis voor misdadigers en misdadigers | Halfway home for delinquents and offenders

Werken bij C.S.D. Motors NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.S.D. Motors NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.S.D. Motors NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.S.D. Motors NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

Zoek naar antwoorden van C.S.D. Motors NV in sociale netwerken
Look for responds of C.S.D. Motors NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.S.D. Motors NV. Laat een reactie achter voor C.S.D. Motors NV. C.S.D. Motors NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.S.D. Motors NV. Leave a respond for C.S.D. Motors NV. C.S.D. Motors NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.S.D. Motors NV op de google maps. Adres en contacten C.S.D. Motors NV
Location of C.S.D. Motors NV on the google maps. Address and contacts of C.S.D. Motors NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C.S.D. Motors NV C.S.D. Motors NV: Athex BVBA | Van Den Camp P | Verachtert & Fils | De Vrieze Bvba | Eroclub

Other related companies as C.S.D. Motors NV: Athex BVBA | Van Den Camp P | Verachtert & Fils | De Vrieze Bvba | Eroclub

C.S.D. Motors NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is C.S.D. Motors NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09662719726. Het bedrijf C.S.D. Motors NV bevindt zich op het adres: Vliegveldstraat 72,1130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in C.S.D. Motors NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.S.D. Motors NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.S.D. Motors NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.S.D. Motors NV, openstaande posities, locatie van C.S.D. Motors NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.S.D. Motors NV is a company, that was registered 1998 in Brussel region, Belgium. Full name of company is C.S.D. Motors NV, company assigned to the tax number BE09662719726. The company C.S.D. Motors NV is located at the address: Vliegveldstraat 72,1130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in C.S.D. Motors NV were not found.
The main activity of C.S.D. Motors NV is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.S.D. Motors NV is not available. You also can look at reviews of C.S.D. Motors NV, open positions, location of C.S.D. Motors NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.S.D. Motors NV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.S.D. Motors NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.S.D. Motors NV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.S.D. Motors NV, employees, financial statistics.